Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Sanal Gerçeklik Cihazlarını Geçici Bir Heves Olarak Değerlendirmiyor

Yeni nesil konsollar duyurulmadan önce sızdırılan Fortaleza projesinden bir konsept.

    Şu an için sanal gerçeklik cihazlarıyla ilgili resmi bir duyurusu olmasa da, IllumiRoom, Project Fortaleza gibi konseptlere sahip olan ve konuyla ilgili birçok patent satın alan Microsoft, gelecekte duyurularıyla karşımıza çıkacak gibi duruyor. Bunun bir sinyalini de Xbox'ın yeni patronu Phil Spencer, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamayla verdi.
 
    Geçtiğimiz günlerde ilk Xbox konsolunun önemli isimleri arasında yerini alan Ed Fries, sanal gerçeklik teknolojileriyle ilgili bir açıklama yapmıştı. Fries, sanal gerçeklik cihazlarının ana akıma erişemeyeceğini, gelip geçici bir heves olarak kalacağını söylemişti. Phil Spencer ise Twitter üzerinden eski iş arkadaşının görüşlerine katılmadığını, bu cihazların geçici bir heves olmadığını söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Sniper: Ghost Warrior 2, 1.5 Milyondan Fazla Sattı The Witcher 3 Ne Kadar Geniş Olacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

op.55 no.1

4.4.2014 13:07:11

0
Deneyimleyen bilir gelip gecici bir sey degil,kesinlikle oyun dunyasinin gelecegi sanal gercekliktir bunu goremeyenler gercekten bulunduklari yeri hak etmiyorlar bence.

BSC Misafiri

4.4.2014 11:29:11

0
3D içinde geleceğin sinema ve oyun teknolojisi deniyordu, ne kendim ne de şahsen tanıdığım hiç kimse memnun değil. Sanal gerçeklik teknolojisinden de pek ümitli değilim. Ayrıca Phil Spencer yönetime geçtiğinden beri söylediği önemli önemsiz herşey haber olmaya başladı. Taş yerinde ağırdır.

imakenya dragons

4.4.2014 07:53:41

0
Fırma yapar vr ı.kenarda bekler alan alır almayan almaz.pekte tutacagını sanmıyorum.

The_Rahip

4.4.2014 02:20:06

0
Cok yaygin olacagini dusunmuyorum. 3D bile ne kadar cok kullaniliyor tartisilir ki gozleri cidden yoruyor. Bu teknolojininde sagliksiz olacagi dusuncesindeyim

crossmatch

3.4.2014 21:53:58

0
Eve projeksiyon alıp sinema deneyimi yaşamak istiyordum. Bunun yerine oculus almayı tercih edicem :)

MDugur

3.4.2014 20:39:16

+1
Çok fazla kullanılan aletler değiller. Sonuçta 1-2 saat sonra baş ağrıtır. (3D gibi) Ayrıca Microsoft o kadar para yatırdı geçici bir heves der mi :D

MiyopBey

3.4.2014 18:49:48

0
Benim gibi gözlük kullananlar için ne yapacaklar acaba? Birde 3D TV'lerde geçici değil diyorlardı kaç kişi kullanıyor ki 3D'yi şuan?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız