Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Project Spark'a Desteğini Kesti

 
   Project Spark topluluk yöneticisi Thomas Gratz resmi forum sayfasından yaptığı açıklamayla oyuna verilen desteğin bittiğini ve yakın zamanda serverların kapanacağını açıkladı.
 
   Microsoft'a bağlı Team Dakota tarafından geliştirilen Project Spark oyunculara kendi oyununu yapabildiği bir dünya sunuyordu. Free to Play olan oyun şu andan itibaren indirmeye kapatılmış durumda.
 
   Ocak 2014'te çıkışını gerçekleştiren ve oldukça da sevilen oyuna halihazırda sahip olanlar için serverlar 12 Ağustos tarihinde kapanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak destructoid.com kinect microsoft pc project spark smartglass xbox 360 xbox one
Doom'dan Diğer Oyunlara Selam (Easter Egg) Tencent Konsol İşine Giriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

16.5.2016 13:13:28

0
QUALITY OVER QUANTITY

BSC Misafiri

16.5.2016 00:45:42

0
Microsoft'un Uncharted gibi bir exculasive oyundan sonra sonunda gözü açılmış gözüküyor ki, c sınıfı ( Fable hariç kendisine A sınıfı diyebilirim ) tüm yapımlardan elini ayağını çekip kaliteli yapımlara bütçe ayırmaya yönelik planları olduğunu düşünüyorum böyle kararlar alarak. Bencede isabetli bir karar alıyor fazla hit kazandıramamış stüdyolarından desteğini çekip kapatarak. Çoluk çocuk oyunları yapacaklarına biraz daha realistik ve özverili oyunlar yapmasının zamanı gelmişti. Muhtemelen Quantum Break oyununun satış performansı ve tutulması ilede bunu anlamışlardır. Umarım bazı kaliteli yapımlarını biz bilgisayar oyuncuları ilede paylaşırlar exculasive kategorisinden arınarak.

defected

15.5.2016 18:59:42

+2
allah xbox one sahiplerine sabır versin. ne kazıklandılar belli değil sfdasafsd

avoidablehawk

15.5.2016 15:41:38

+3
Lan önce Fable Legends i iptal ettiler sonra Lionshead i kapattılar şimdide bu ne yapmaya çalışıyolar anlamak mümkün değil hayvan gibi şiyy yapıyonuz ya

enesbi

15.5.2016 13:11:21

0
Daha geçen hafta oynadığım bir oyundu.. Hayranıydım. Yazık oldu.

RaiTrQ

15.5.2016 11:31:12

+2
Haydaaa bu ms ne yapıyor fable a o kadar yatırım yaptı sonra yapımcısını kapattı şimdide bu ne kadar sevmesemde ms nin böyle şirketleri zor duruma sokması kötü bir olay desteklemesi gerekirken neler yapıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Spark
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız