Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft "PS Home" Gibi Bir Servis Düşünmüyor


 
     Xbox'ın İngiletere patronu olan Stephen McGill, GI ile yaptığı röportajda performansları ve servisleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
 
     Xbox 360 için Playstation Home benzeri bir servis düşünmediklerini söyleyen McGill, Sony'nin Home deneyiminden ne gibi şeyler öğrendiği konusunda emin olmadığını, PS Home'un sadece güzel mesajlaşma odası olduğunu düşünüyor.
 
     Microsoft İngiltere ve İrlanda Genel Müdürü Neil Thompson da bu röportajda  online konusunda kendi gündemlerini oluşturmak istediklerini ekledi. Kendileri için son 4-5 yılın oldukça başarılı olduğunu söyleyen Thompson, kendilerini ilerletecek düşünceler üzerine yoğunlaşmak istediklerini belirtti.
 
     Gerçekten de Sony bile Home servisinden yeterince yararlanamamışken Microsoft'un böyle bir servis açması pek de iyi bir hamle olmazdı. Xbox Live'ın kaliteli hizmeti sayesinde bir çok müşteri toplayan Microsoft, bu hizmetinden kazandığı avantajı kaybetmemek için yoğun çalışacağına eminiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 PS Home PS3 Stephen McGill Neil Thompson
Shenmue City'i Batılı Oyuncular da Oynayabilecek GT5'te Finish'e Ulaşmanın En Rahat Yolu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

11.12.2010 15:54:12

0
O kadar gerek yok bana göre de,Live zaten yeteri kadar önde sadece bir tarayıcı eksik o da olsa PSN'in tek avantajını elinden alacak MS ama yapmıyor adamlar..

Wayward Son

6.12.2010 16:59:14

0
Eyvallah dostum:) Facebook açıkcası sadece vitrin. Yazın kriz geçirecektim insanların MSN iletileri yüzünden. 10 kızdan 8'i mi ''@çeşmeeee'' yazar iletisine. Ya çocuktuk giderdik oraya şirin sahil kasabasıydı, şimdi sosyetik mekan oldu. Hayır anlamadığım bi insan neden semt değiştirdikçe ''@eşşeğinki'' yazar iletisine. Vitrin işte. New York'a gitsen ne farkeder, ilk sen gitmiyorsun oraya. Ezikliğin luzumu yok:) Facebook'ta da gördüğüm kadarıyla durum aynıydı. Kaldı ki ben neden paso görüştüğüm insanlarla albüm yapayım tag'leyeyim. Lan zaten sende var foto, bende de var. Oraya koymanın ne manası var :) Sevmiyorum, sevmeyeceğim de. O yüzden hani diyorlar ya, PSN'de Live'da süper servisler var; TV izliyorsun, radyo var, Facebook var fln. Açıkcası ne Live'ı ne de PSN'i oyun oynamak dışında kullanmıyorum:) Zaten TV izleyen insan değilim, radyo dinlemem. Sadece yabancı dizileri izliyorum o da indirip. Lag olmasın, server'lar dolu olsun ondan ala servis yok benim için :)

BSC Misafiri

6.12.2010 15:38:23

0
Wayward; Sana katilmamak elde degil dostum, bir PS360 kullanicisi olarak (orjinaldir ikisi de, korsan almiyorum) Xbox'in servisi batsin diyorum;) online oyun disindaki hic bir servisini amerika ve ingiltere haric kimselere kullandirmayan (xbox'in facebook'u berbat bence) bi servis saglayicisinin nesi mukemmel, ben daha fazla para verip daha az hizmet aldiktan sonra, ps3te en azindan herkes esit. Ayrica facebook asosyallestirir lafina da katiliyorum, her ne kadar kullansam da ( yurt disindan arkadaslarimla surekli gorusebilnek cok guzel) yine de gencleri asosyallestirdigine katiliyorum Stubborn

Wayward Son

6.12.2010 11:59:43

0
''Xbox Live'ın kaliteli hizmeti sayesinde bir çok müşteri toplayan Microsoft, bu hizmetinden kazandığı avantajı kaybetmemek için yoğun çalışacağına eminiz. '' ''Hayırrrrr sizi tarafsız olmaya davet ediyorummmm, böyle kelimeler kullanamazsınızzz X_x'' diyen Pembe Şeytan ve Kadir adlı arkadaşlarımı, bu haberden sonra da aynı tepkiyle burda görmek isterim:) BSC'nin yorum katmasına elbet lafımız yok (en başta tepki koyduk ama güzelce açıkladınız), lakin katılan yorumlara verilen tepkilerin aynı olmasını temenni ediyorum:) Home kısmına gelirsek, sonuna kadar Alkan'a katılırım. Belki teenager'lar için güzel ama bana uygun değil. Home'da ''sosyalleşeceğime'' çıkarım Kordon'da içerim eş dostla:) Hatta ben Facebook bile kullanmayan biri olarak, ''internet üzerinden sosyalleşme'' tabirini de anlayamıyorum, aslında asosyalliğine kılıf uydurmak. Örneğin: ''Facebook'ta 500 arkadaşım var, çok sosyalim''. Ama sorsan gerçek hayatta 50 tanesiyle bile görüşmüyordur:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız