Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Geçtiğimiz Yıl Platinum Games'i Bünyesine Katmaya Çalışmış

 
Son zamanlarda birçok oyun stüdyosu satın alan Microsoft; Bayonetta, NieR:Automata, Vanquish, Metal Gear Rising: Revengeance ve Astral Chain oyunlarının arkasındaki stüdyo Platinum Games'i de bünyesine katmaya çalışmış.
 
Xbox haberlerini başarılı bir şekilde sızdırması ile bilinen Thurrott.com sitesinin baş editörü Brad Sams, Microsoft'un geçtiğimiz yıl Platinum Games'i satın almakla ilgilendiğini fakat anlaşmanın yapılamadığını ve Japon stüdyonun farklı bir yöne gitmek istediğini belirtti.
 
Bunun üzerine Platinum Games, Çin merkezli bilişim şirketi Tencent Holdings'ten sermaye yatırımı aldı ve kendi oyunlarının yayıncılığını üstlenmeye karar verdi.
 
Platinum Games geçtiğimiz günlerde Kickstarter kampanyası üzerinden The Wonderful 101: Remastered'ı duyurdu ve stüdyo ilerleyen zamanlarda üç duyuru daha yapmayı planlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers
GRID Autosport Switch Güncellemesi Local Multiplayer ve Split-Screen Desteği Ekliyor DOOM Eternal'daki Silahlara Yakından Bakış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

6.2.2020 13:37:06

0
Ufff yazılan hikayelere gel, oyun iptal edilmiş de dik duruşuyla oyunu savunmuş platinum demiş benim oyunumu iptal edersen ben de senin şirketine gelmiyorum ahshsgsh. Fanboylarin ıslak rüyaları bi kenara, platinum hala scalebound u yaptırsın diye ms e göz kırpıyor mevzu gayet basit, herifler tencent le yatırım bulup kendi paralarını kazanmak istediler. Ubisoft activision blizzard olmak varken başkasının altında çalışmak işlerine gelmedi.

BlackTower_35

6.2.2020 00:26:29

0
Sony bünyesine geçsin iyi olur onlar için de.

BSC Misafiri

5.2.2020 23:20:28

0
MGR Revengears remastered istiyoruz.

Ziromen

5.2.2020 22:54:07

+1
Microsoft yutabileceğinden büyük bir lokmayı ısırmış

deadlight54

5.2.2020 20:41:26

+2
Microsoft’un yaptığı bildiğin yüzsüzlük. Anladık kasanızda milyar dolarlar var da, bir düşün bakalım Platinum Games neden senin bünyene geçmek istemiyor ? Hem platformuna özel geliştirilen oyunu iptal et hem de satın almaya çalış.

William Munny

5.2.2020 20:21:37

+2
isabet olmuş Platinum Games'in verilmiş sadakakası varmış adamlara saçma sapan oyunlar yaptırırdı sonra, hiç değilse oyunlarını iptal eden bir firmaya çalışmaktan kurtuldular

Jack Rabbit Slims

5.2.2020 20:17:20

+1
Adamların oyununu iptal et sonra satın almaya çalış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız