Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microids, Agatha Christie - Murder on the Orient Express'i duyurdu!

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Microids Studio Lyon, Agatha Christie - Murder on the Orient Express'i PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store, GOG) için duyurdu. Oyun 2023'ün 4. çeyreğinde piyasaya sürülecek.
 
Aksiyon, macera ve keşif unsurlarını harmanlıyor
 
 
 
Agatha Christie - Murder on the Orient Express bizlere aksiyon, macera ve keşif deneyimini sunmaya hazırlanıyor. Efsanevi Doğu Ekspresi’ne binebileceğimiz ve katilin maskesini düşürmek için zamana karşı yarışabileceğimiz oyunda ünlü dedektifin rolünü üstleniyoruz. Serinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak yapımda Agatha Christie’nin klasik hikâyesi yeniden düzenleniyor.
 
Orijinal hikayeye eklenen yeni öğelerle beraber oyuncular gizemi ve gerilimi daha fazla deneyimleyebiliyor ve Hercule Poirot'nun en ünlü vakalarından birini yeniden keşfedebiliyorsunuz. Doğu Ekspresi’nde bir cinayet vakasını araştırmaya koyulduğumuz oyunda çeşitli ipuçlarını araştırabiliyor ve soruşturma yapabiliyoruz.
 
Oyunun şu anda herhangi bir duyuru fragmanı yer almıyor. Şu anda Steam sayfası açık ve birçok ekran görüntüsü de paylaşılmış durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dedektif gerilim macera hikaye
Horizon Forbidden West satışları 8.4 milyona ulaştı! Seri toplamda 32.7 milyon sattı! Hollow Knight: Silksong belirtilmeyen bir tarihe ertelendi!

BSC Misafiri

10.5.2023 16:30:31

0
Syberia The World Before'u çok sevdim.Microids'in yine,unutulmaz bir macera yapacağından şüphemiz yok,tarzları güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız