Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroidvania Tarzındaki "Record of Lodoss War" 12 Mart'ta Erken Erişime Açılacak

 
Yayıncılığını Why so serious? ve Playism'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Why so serious? ve Team Ladybug'ın yaptığı Metroidvania tarzındaki oyun Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth, 12 Mart'ta Steam üzerinden erken erişime açılacak.
 
Daha öncesinde erken erişim tarihi olarak 13 Mart denmişti ancak bu sabah yapılan bir duyuru ile erken erişim tarihi, bir gün erkene çekildi. Oyun, 12 Mart'ta Türkiye saati ile 11:00'da erken erişime açılacak.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Deedlit, gizemli ve bilinmeyen bir yerde aniden uyanır. "Neredeyim? Neden buradayım?" Etrafta cevap verecek kimse yok, sadece sessizlik var. Cevaplar arayan Deed, sonunda yalnız başına yola çıkar...
 
- Kılıç ve Ok Saldırısı: Yakınınızdaki düşmanlara karşı kılıcınızla mücadele edin, uzaktaki düşmanlar için ise okunuzu kuşanın.
- Değiştirilebilir Ekipman: Yolda bulduğunuz kılıçları ve okları dilediğiniz zaman değiştirebilir ve kendi avantajınıza göre kullanabilirsiniz. İşinize yaramayan silahları da atabilirsiniz.
- Değiştirilebilir Element Ruhları: Kullanabildiğiniz element güçleri arasında geçiş yapın. 
- Element Ruhu Güçlerinizi Geliştirin: Yendiğiniz düşmanların Ruh Çığlıkları'nı toplayarak element güçlerinizi geliştirin. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth Metroidvania oyun aksiyon 2d
Castlevania: Symphony of the Night, iOS ve Android İçin Çıktı Death Stranding'in PC Versiyonundan Oynanış Videoları Paylaşıldı

YildirimBuyucusu

4.3.2020 14:54:10

0
Metroidvania ise, mutlaka bakarım. Bu oyun tarzından uzak duramamak çok zor benim için. Geçen sene çıkan Bloodstained ROTN harika ötesiydi. Bu oyunda çok güzel duruyor. Renk paleti çok hoşuma gitti. Ama epilepsi hastalığı olanlar uzak dursun bence :D.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız