Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroid Prime 4 Bandai Namco Tarafından Geliştiriliyor

 
   Eurogamer'ın birden fazla kaynağı Metroid Prime 4'ün eski LucasArts Singapur çalışanlarından oluşan Bandai Namco Singapur stüdyosu tarafından geliştirildiğini doğruladı.
 
   Eurogamer tarafından belirtilene göre Bandai Namco ve Nintendo geliştirme sürecinin başlarında olduğu için oyunun bu yıl çıkma ihtimali pek yok.
 
   Eurogamer, Metroid Prime 4'ün resmi duyurusundan hemen sonra oyunun Retro Studios tarafından değil yeni bir ekip tarafından geliştirildiğini ancak Metroid Prime yapımcısı Kensuke Tanabe'nin bu projeye liderlik ettiğini açıklamıştı ve bugün de bu ekibin Bandai Namco Singapur stüdyosu olduğu yine Eurogamer tarafından açıklandı.
 
   Ayrıca birkaç gün önce Bandai Namco Singapur stüdyosu baş tasarımcısı Shawn Pitman'ın LinkedIn profilinde ekibin Switch'e özel olarak First Person Shooter/Adventure oyunu geliştirildiği ortaya çıkmıştı ve internet üzerinde bu oyunun Metroid Prime 4 olduğu söylentisi ortaya atılmıştı.
 
   Metroid Prime 4 Switch için geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
GWENT: The Witcher Card Game Sürüm 1.16 Güncellemesi Yayınlandı Gran Turismo Sport Versiyon 1.12 Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

12.2.2018 09:49:25

0
Nintendo'nun Metroid Prime gibi bir seriyi neden dışarıya emanet ettiğini çok merak ediyorum. Umarım efsaneye yakışan bir oyun geliştirirler.

2K

10.2.2018 22:18:19

0
Donkey Kong iyi güzel oyun hatta ben de seviyorum sonunda aşırı zor diyip köşeye atana kadar ama adamlar sürekli aynı seriyi çıkartıyor ve geçmişte yaptıkları başarılı diğer seriler ortada. Umarım yeni oyun söylentileri doğrudur. Federation Force'u oynamadım ama Metroid oyunu olmadığı videolarından bile ortada. Bu arada Metroid:Samus Returns baya iyi bir oyun, Switch almak için kendimi zor tuttuğum dönemlerde iyi geldi.

Kennnn

10.2.2018 21:50:34

0
Bana kalsa yeter artık donkey yaptıkları yetti ama seveni var. mercury sadece 3ds için son çıkan Metroid'i nintendo denetiminde yaptı. Federation force'u Next Level Game yapmıştı. Zaten insanların en büyük korkusu onların yeni metroid gibi birşey yapıyor olması ihtimaliydi neyse ki onlar çıkmadı. Muhtemelen onlar da en iyi yaptıkları işe Luigi Mansion'ın devam oyununa odaklandılar.

2K

10.2.2018 21:17:30

0
Retro umarım yeni bir proje ile ortaya çıkar, adamlar cezalı gibi uzun süredir sadece Donkey Kong yapıyor. Mercurysteam'de iyi bir seçenek gibi duruyor aslında, Castlevania başarılı bir seriydi. Sadece arada sapıtıp her şeyi denemeleri ve her tarzda bölüm koymaları biraz absürt duruyordu. Federation Force gibi bir Metroid çıkmasında ne olursa olsun.

Kennnn

9.2.2018 20:55:04

0
Genelde Nintendo herkese vermiyor oyunlarının geliştirilmesi işini. Bu stüdyo ise söylenenlere göre disneye satılıp iptal edilmeden önce Star Wars 1313’ü geliştiren insanlarında olduğu bir ekip. Kaldı ki oyunu geliştirmek için castlevania lords of shadow geliştiricisi olan mercurysteam’de istekliymiş ama Nintendo istememiş. Bakalım ne çıkacak ortaya. Retro içinse uzun zamandır bilimkurgu, korku oyunu ve ya oyundan başka birşeyler geliştirdiği ve bu yıl duyuracağı haberleri geliyor. Bu doğrulamayla beraber yeni Ridge Racer 8 oyunun da switch exc. olduğu onaylanmış oldu.

2K

9.2.2018 20:42:47

+2
Metroid gibi bir seriyi Nintendo'un kendi içinde geliştirmesi lazımdı Zelda ve Mario gibi. Hiç olmazsa en iyi Metroid oyunlarını çıkartmış Retro Studios'a emanet etmeleri gerekirdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız