Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid Satışları 33 Milyonu Geçti


    Derin hikayesiyle birlikte oyun dünyasında ayrı bir yere sahip olan Metal Gear Solid serisi için şu sıralar iki farklı oyun hazırlanıyor. Phantom Pain ve Ground Zeroes öncesinde serinin satışları ne alemdedir sizce?
 
    Bugün yapılan açıklamalara göre Metal Gear Solid serisi, çıkan oyunlarıyla birlikte 33 milyonluk satış barajını aştı. Geçtiğimiz senenin Mart ayında bu veri 31 milyon olarak açıklanmıştı. Bir karşılaştırma yapmak için örnek veriler vermemiz gerekirse Halo serisi 50 milyon, FIFA ve Call of Duty serileri ise 100 milyon barajını aşan oyunlardan. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Rayman Legends Wii U Challenges'ın Avrupa Tarihi Darksiders Serisinin Yeni Sahibi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RubyC+

23.4.2013 21:52:12

0
Nintendo oyunlarına göre çok az . Örneğin sadece Wii'ye çıkan Wii Sports bundan daha çok sattı (yaklaşık 60-70 milyondu sanırım) Mario 150 milyonu geçti . Bence 10'dan fazla oyunu olan bir seri için çok az 33 milyon.

GamerHand

23.4.2013 09:06:52

0
Biraz arastirdiginizda bu 33 milyonluk satisin 22 milyonluk kisminin Sony Playstation konsollarinda oldugu diger kisminin buyuk bolumununde eski Nintendo konsollarinda oldugu ortaya cikiyor. Bazi oyunlar ciktigi konsol ile ozdeslesmistir. Baska bir konsola ciktiginda eski ihtisamini ve basarisini yitirir derler. Ben inanmam ama son zamanlarda Final Fantasy ile bunu gordum. Umarim multiplatform yoluna giden MGS serisi boyle olmaz.

Saiki

23.4.2013 04:51:09

+1
şöyle bir karşılaştırma yapmak gerekirse de, metal gear serisini oynayabilmek için belirli bi oyun zekasına ve taktiksel beceriye sahip olmak gerekiyor, fakat fifa halo cod serisini 9 yaşında çocuklar rahatça oynayıp eğlenebildiği için mgs nin 33 milyon bilinçli oyuncu tarafından satması daha başarılı (soon çıkan raiden'ın dahil olduğu oyunu saymıyoruz)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız