Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid Filminin Senaryosu Tamamlandı

 
   İlk olarak 2012'de Metal Gear serisinin 25. yıldönümü etkinliğinde duyurulan Metal Gear Solid filminin senaryosu tamamlandı.

   Yönetmen Jordan Vogt-Roberts IGN ile yaptığı röportajda Metal Gear Solid filminin senaryosunun tamamlandığını doğruladı ve kendisinin şu ana kadar okuduğu en iyi senaryolardan biri olduğunu belirtti.
 
   "Senaryoyu yeni tamamladık ve şimdiye kadar okuduğum en iyi senaryolardan biri. En havalı, en tuhaf ve en Kojima kafası senaryolardan biri. Eğer filme dahil olmasaydım yine de senaryoya bakıp 'Vay be' derdim." dedi Jordan Vogt-Roberts.
 
    Metal Gear Solid filminin yapımını Sony Pictures Entertainment üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Kong: Skull Island yönetmeni Jordan Vogt-Roberts bulunuyor ve yazarlar Jay Basu ve Derek Connolly (Jurassic World ve Star Wars Episode IX).
 
   Filmin vizyona gireceği tarih ve oyuncu kadrosu belli değil.
 
   Metal Gear serisi geçtiğimiz günlerde 31. yılını kutladı. İlk Metal Gear oyunu 13 Temmuz 1987'de MSX2 için çıkmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamepur metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
UNCHARTED - Live Action Fan Film (2018) Nathan Fillion Hitman Üçüncü Bölüm Marakeş Yarın Ücretsiz Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mementopolis

17.7.2018 17:05:36

0
Bütçe ne kadar ayırdılar? . Sırf devasa hayvanlar ve Robot çekebiliyoruz diye batırmzlae umarım . Oyunun film olmazına karşıyım hatta.

dingo egret!

17.7.2018 10:23:02

0
içine edecekler 22 yıllık sevdamın :( şu marka konamiye zarar ettirse de komple Sony'e devredilse keşke. Kojima reyiz yine o eski günlerdeki gibi güzel oyunlar çıkartsa.

2K

17.7.2018 06:26:55

0
Büyük ihtimalle senaryoyu büyük ölçüde değiştirmişler, yazarken zorlanmışlardır. Metal Gear serisinin sıkı bir takipçisi olmama rağmen serinin tüm oyunlarını oynayanlar fark etmiş olacaktır ki senaryo, alt metinler, anlatmak istediği konu, tema çok iyi fakat Kojima genelde karışık yazar ve hatalarda yapar. Bu karışıklık konu çok zor anlamadım uff şeklinde değil basit bir olayı karmakarışık anlattığı da çoktur. Özellike 2. oyunda yazım hataları zaten yıllardır konuşulur. Aynı zamanda bazen saçmaladığı kısımlarda hep olmuştur zaten 4. oyunda hepsini bir mantıklı bir şekilde sona bağlamak için baya uğraşmıştı.

Fearless_tr

16.7.2018 21:50:41

+1
Uuu baby umarim batirmazlar genelde oyun filmleri kötü oluyor ama isin icinde Sony Studyolari var bütceside iyise efsane olabilir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız