Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Meta, Armature Studio, Camouflaj ve Twisted Pixel'i Satın Aldı

 
 
Meta veya eski ismiyle Facebook, Armature Studio, Camouflaj ve Twisted Pixel'i satın aldığını duyurdu. 
 
Armature Studio, Resident Evil 4'ün sanal gerçeklik sürümünün yanı sıra yakın zamanda piyasaya sürülen Where the Heart Leads ve daha fazlasını geliştiren bir ekip. Camouflaj, Marvel's Iron Man VR ve Republique'in arkasındaki stüdyo.
 
Twisted Pixel ise The Maw, 'Splosion Man, Comic Jumper, Ms. Splosion Man, The Gunstringer ve Wilson's Heart'ın yaratıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Ekim 2011'de beş yıllık bağımsızlığın ardından Microsoft'a katıldı. Eylül 2015'te tekrar bağımsız bir stüdyo olmak için Microsoft'tan ayrıldı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu facebook Mark Zuckerberg sosyal medya instagram twitter
Cuphead için Fiziksel Sürümler 6 Aralık'ta Piyasaya Sürülecek Marvel's Iron Man VR 3 Kasım'da Quest'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

13.10.2022 00:54:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: Microphone Not Found Facebook bu gün gördüğüm bir veriye göre Metaverse denen icadından pek beklediğini bulamamış, kullananların sadece şirket içerisinden kişiler olduğu söyleniyor. Sanırım oyuncuları platforma nasıl çekebiliriz diye düşünüp bu yatırımı yaptılar ama oyun yayınları gibi bunun da çuvallaması muhtemel.
Meta Quest Pro açıkladılar yeni VR gözlüğü. 1599 $. Ama sadece iş içinmiş. Oyuncular için yapmadık dediler. Biz PSVR2 ye rakip beklerken ters köşe yaptılar yine akıllarınca.

Microphone Not Found

13.10.2022 00:21:45

0
Facebook bu gün gördüğüm bir veriye göre Metaverse denen icadından pek beklediğini bulamamış, kullananların sadece şirket içerisinden kişiler olduğu söyleniyor. Sanırım oyuncuları platforma nasıl çekebiliriz diye düşünüp bu yatırımı yaptılar ama oyun yayınları gibi bunun da çuvallaması muhtemel.

BSC Misafiri

12.10.2022 23:14:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Facebook, Meta ile internet ortamındaki sosyal medya furyasına hızlı bir giriş yaptı ancak teknolojik olarak çok futuristik olduğu için birçok insanın metadan haberi yok.Facebook kuruluş itibariyle ve şimdiki sunduğu hizmet ile kullanışlı ve işe yarar bir websitesi.Facebooktaki tek sorun insanların nickname yerine gerçek kimlikleri ile olaya dahil olmaları, bu aşina olduğumuz internet ortamının alışık olduğu bir şey değil.Ayrıca bireylerin fotoğraflarının olduğu bir websitesi, akıllara birçok farklı sorunu getirmekte.Anonim bir internet dileklerimle. Teşekkürler.
Metin tabanlı bir AI yazmış gibi bir paragraf.

BSC Misafiri

12.10.2022 18:50:32

0
Facebook, Meta ile internet ortamındaki sosyal medya furyasına hızlı bir giriş yaptı ancak teknolojik olarak çok futuristik olduğu için birçok insanın metadan haberi yok.Facebook kuruluş itibariyle ve şimdiki sunduğu hizmet ile kullanışlı ve işe yarar bir websitesi.Facebooktaki tek sorun insanların nickname yerine gerçek kimlikleri ile olaya dahil olmaları, bu aşina olduğumuz internet ortamının alışık olduğu bir şey değil.Ayrıca bireylerin fotoğraflarının olduğu bir websitesi, akıllara birçok farklı sorunu getirmekte.Anonim bir internet dileklerimle. Teşekkürler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Facebook
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız