Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mega Man Universe İptal Edildi

Keiji Inafune'siz bir Mega Man oyunu ne kadar iyi olabilirdi ki?

      Capcom'dan Mega Man hayranlarını üzen bir duyuru geldi. Xbox Live Arcade ve Playstation Network için geliştirilen Mega Man Universe iptal edildi. Oyunun iptal edilmesinin sebebi ise açıklanmadı. 

      Oyuncuların kendi bölümlerini de yaratabilmelerinin planlandığı Mega Man Universe'in sitesinde ise oyunun "Çeşitli Nedenler" yüzünden iptal edildiği yazıyor. Bu nedenler ise açıklanmamış.

      Mega Man serisinin yaratıcısı Keiji Inafune'nin Capcom'dan ayrılmasından sonra oyunun iptal edilmesi de anlamlı. Sanırım Capcom, Inafune'siz bu projeyi yürütmekte zorlandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 mega man mega man universe capcom xbox ps3 action
Lego Pirates of Caribbean'ın Yeni Videosu Xenoblade Avrupa'ya da Geliyor

laserion

31.3.2011 19:46:03

+1
Yazık çok yazık Capcom'u Capcom yapan Çalışanlarının Böyle yaprak dökümü şeklinde Firmadan ayrılması çok üzücü artık Keiji Inafune olmadan çıkacak Onimusha Oyununun bile kalitesinden şüphe duyarım. Capcom Kendi kendine harakiri yapmış gibi birşeydir bu sırf daha çok kazanayım diye Oyunlarını kendi yapımcılarına değilde Amerikalı yada Avrupalı yapımcılara yaptırıyor sonuç ortada hep hüsranla sona eren ve kalitesi düşük oyunlar çıkıyor. Emeğini Yıllarını Capcom'a vermiş bu insanlara yapılan çok büyük bir haksızlıktır Capcom 'a olan öfkem giderek daha çok artıyor RE serisininde iyice içine ettiler yakında RE serisinin MMORPG versiyonuda çıkarsa hiç şaşırmam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mega Man Universe
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız