Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mega Man Battle Network Legacy Collection, 14 Nisan 2023'te Çıkıyor

 
 
Capcom, Mega Man Battle Network Legacy Collection'ın 14 Nisan 2023'te PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) (Vol 1, Vol 2) için piyasaya süreceğini duyurdu. PlayStation 4 ve Switch sürümleri hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Capcom ayrıca koleksiyona dahil edilen oyunların Japonca sürümleri temel aldığını bildirdi.
 
Arkadaşlarınız ve dünya çapındaki diğer oyuncularla birlikte tadını çıkarabileceğiniz, daha önce özel Battle Chips ve uzun zamandır beklenen NetBattles ile tamamlanan 10 ana Mega Man Battle Network oyununun tümünü deneyimleyin. Ayrıca başlatıcı ekranı için iki ek dış görünüm ve Müzik Çalar'da keyfini çıkarabileceğiniz müzik parçaları içeren Mega Man Battle Network Legacy Collection paketi artık mevcut. 
 
Mega Man Battle Network'ün hikayesi, Net Society'nin yakın gelecekteki birbirine bağlı dünyasında geçiyor. Ağa bağlı çağ her türlü kolaylığı getirirken, aynı zamanda toplumun her düzeyini aşındıran bir siber suç dalgasını da beraberinde getirdi. Oyuncular, bu siber suçların arkasındaki suçlularla yüzleşmek için Lan Hikari rolünü üstlenirler. 
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Mega Man Mega Man Legacy Collection Capcom Digital Eclipse pc ps4 xbox one 3ds
Call of Duty, Anlaşma ile Birlikte PS Plus'a Gelebilir PC için Yayınlanacak Oyun Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2, 2023'e Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mega Man Legacy Collection ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız