Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MediEvil Remake'ten Yeni Fragman: "Using One’s Shield"

 
1998 yapımı efsane oyunu MediEvil'ın remake'inden yeni bir fragman paylaşıldı: Using One’s Shield. Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Other Ocean'ın yaptığı MediEvil Remake 25 Ekim'de PlayStation 4 için piyasaya sürülecek.
 
Oyunun PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısını ve bahsi geçen yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun PlayStation Store Üzerindeki Tanıtım Yazısı: 
 
Orijinal macerayı PlayStation4'te yeniden yaşayın. 4K çözünürlükte göz kamaştıran görselleriyle klasik oynanışın buluştuğu, hayranların beğenisini kazanmış sevilen oyun mezardan çıkıp elden geçirildi.
 
Düşmanı şeytani büyücü Zarok tarafından kazara diriltilen, beceriksiz (ve uzun süredir ölü) Sör Daniel Fortesque'in kemiklerine basın. En büyük düşmanını alaşağı etmek için ikinci bir şans yakalayan Dan, Gallowmere krallığını kurtarmak ve gerçek bir kahraman unvanını kazanmak için bir kez daha yola koyulmalı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Medievil Macera Aksiyon Platform PS4
A Knight’s Quest 10 Ekim'de PS4, Switch ve PC için 11 Ekim'de Xbox One için Çıkacak Cel-Shaded FPS XIII GOG'da Satışa Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

4.10.2019 11:53:27

0
Oyunun fiyatından beli beklenti. Yoksa bu oyunu 300, 429tl'lerden kitlemeye calisirlardi. Bir bizim gibi kemik eski oyuncuların umrunda ki fps dususleri bizleri bile dusunduruyor.

BSC Misafiri

3.10.2019 21:30:11

0
Anılar anılar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medievil (PS4)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız