Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MediEvil Remake'in İçinde PS1 Emülatörü Bulundu

 
Orijinali 1998 yılında PlayStation 1 için çıkış yapan klasik aksiyon macera oyunu MediEvil'ın PlayStation 4 remake versiyonunun içinde Sony'nin resmi PlayStation 1 emülatörü bulundu.

MediEvil remake'te 19 adet souls challenge'ı tamamlayarak MediEvil PlayStation 1 versiyonunun kilidini açmak ve oynamak mümkün.

Emülatör sadece MediEvil PlayStation 1 versiyonu için easter egg olarak koyulmuş. Diğer PlayStation 1 oyunlarını oynamak pek mümkün değil.

Modcu Lance McDonald, Syphon Filter'ın 989 Studios logosunda takıldığını ve Wild Arms'ın menüye ulaştıktan sonra tuşların çalışmadığını belirtiyor. Lance McDonald, biraz üzerinde uğraşarak Silent Hill'ı en fazla aşağıdaki videoda görebileceğiniz haline getirmeyi başarabilmiş.
 
Sony yeni nesilde PlayStation 4 oyunlarının büyük bir çoğunluğunun geriye uyumlu olacağını doğruladı. PlayStation 1, 2 ve 3 oyunları ile ilgili henüz kesin bir açıklama yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Medievil Macera Aksiyon Platform PS4
Spider-Man 3'ün Çekimleri Uncharted'ın Çekimleri Bitince Başlayacak Ghost of Tsushima, Days Gone'dan Daha İyi Bir Çıkış Gerçekleştirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medievil (PS4)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız