Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MatterFall 16 Ağustos'ta Çıkacak, E3 2017 Fragmanı Yayınlandı

 
   2015'te duyurulan arcade aksiyon oyunu MatterFall 16 Ağustos'ta çıkış yapacak, Sony Interactive Entertainment ve Housemarque E3 2017 basın konferansı öncesi duyurdu.
 

Uzak gelecekteki dikey şehirlere gidin ve dünyanızı istila edip madde etkisindeki düşman sürüleri oluşturan gizemli "smart matter"ı (akıllı madde) kontrol etmek için savaşın.
 
Acımasız düşman dalgalarını vururken olağanüstü sıçrayışlar ve kaymalarla havadaki çevikliğinizden yararlanın. Maddeyle doldurulmuş silah cephanenizi kullanarak düşmanlarınızı alt edin ve etrafınızdaki smart matter'dan (akıllı madde) yararlanıp Domed City (Kubbeli Şehir), Alien Ruins (Uzaylı Harabeleri) ve The Space Elevator (Uzay Asansörü) gibi efsanevi konumlarda her türlü ortamı kendi avantajınıza dönüştürün.
 
MATTERFALL, PS4'e özel olarak RESOGUN, Super Stardust: Delta ve Dead Nation oyunlarının yaratıcısı Housemarque tarafından sunuluyor.

 
   E3 2017 fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Matterfall Sony Interactive Entertainment Housemarque
Knack 2 Çıkış Tarihi ve E3 2017 Fragmanı Yayınlandı Gran Turismo Sport Bu Sonbaharda Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Matterfall
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız