Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect: Andromeda için 17 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
   IGN, Mass Effect: Andromeda için 17 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı. Oyundaki Peebee's Loyalty görevini içeren bu videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Video içerisinde spoiler bulunabilir. 
 
   Uzayın keşfedilmemiş ve affetmeyen bölgesinde insanlığa yeni bir yuva arayışında liderlik edecek bir yol göstericinin rolüne gireceğimiz Mass Effect: Andromeda 21 Mart tarihinde Kuzey Amerika, 23 Mart tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar PlayStation 4, Xbox One ve PC.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One Andromeda
SteamWorld Dig 2 Nintendo Switch için Duyuruldu NVIDIA GeForce GTX1080Ti Ekran Kartını Tanıttı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MDV

4.3.2017 14:37:14

0
Tadında bırakmalıydılar

selmand

3.3.2017 19:39:47

0
Hala kötü grafikler en güzeli ilk oyundu sonrası hep tirt.

Antikaruh

2.3.2017 15:21:32

0
Bu videoya yağan olumsuz yorumlardan sonra Multiplayer Betayı iptal etmeleri falan ... Her videoda bir şeylerin yanlış gittiği hissiyatını daha da fazla uyandırmaları ... Bir sıkıntı var ama umarım aşarlar. Zira senaryo yazarının ve bölüm tasarımcısının oyunun yapım aşamasının yarısında iken terk edip gittiklerini biliyoruz. EA'da ve BioWare'de adam bitmez o yüzden kimse pek endişelenmedi ama oyunun çıkışına 2-3 bir şey kalmışken daha yeni yeni tanıtımını yapabildiler, o da bir şeye benzemiyor. Koca Mass Effect'e adam gibi reklam ve PR çalışması yapılmadı belkide yapılamadı, zira oyun bitmemiş gibi gözüküyor. Umarım yanılırım ve dehşet güzellikte bir oyunlar karşılaşırız. BioWare'ı güvenmek istesemde Dragon Age II gibi bir facia orada duruyor, ne olur ne olmaz. Ön-sipariş falan yapmamak lazım. Çıkışı ve gerek oyun basını gerekse kullanıcı bazında incelemeleri beklemek gerekiyor.

BSC Misafiri

1.3.2017 17:38:02

0
Bu oyunda da loyality mission var ME 2 deki gibi. Sanırım 2. ci oyundaki sisteme dönüş yapıcaklar. İntihar görevini hala unutamıyorum.

RemaG7

1.3.2017 12:04:15

0
Ayrıca eski oyunlardaki aşari ırkına bir bakın nasıl çekici karakterler vardı birde şu video başlangıcındaki resme bakın sanki daha bir çirkinleşmiş karakterler.

RemaG7

1.3.2017 12:01:39

0
Arkadaşlar daha öncede söylediğimiz gibi güzel olsada her oyun motoru her oyuna gitmiyor mass effect 2 veya 3 videolarına bakın renk paleti daha canlı ve oyundaki obje ve npc sayısı fazla ayrıca dünyada bir yaşam varmış hissiyatı var bunda yok işte o olay. Sanki çevrenizde hiç yaşam yok sadece dövüştüğünüz ufak bölüm de bir aksiyon yaşıyormuş hissiyatı var. Çevredeki objeler çok donuk. Nasıl desem boş bir harita yapıp üç beş kayalık falan koymuşlar. Daha sonra birbirinin aynısı düşmanları belirli yerlere dizmişler ve her yer aynı gibi videoda . Özelliklede yönettiğimiz bayan karakter tasarımı tam bir robot dudakları kalın ve konuşurken dişlerini sıkıyormuş gibi konuşmalar falan. Dragon age inquisition da da bu donukluk vardı. İçi daha dolu bir alan ve çevre tasarımı yapılsaydı ve keşke unreal engine 4 falan kullanılsaydı daha iyi olacağı kanaatindeyim yada en yakın örnek horizon zero dawn ın grafik motoru.

gerçekoyuncu11

1.3.2017 11:22:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: gursoyf En çok beklediğim oyunlardan birisi ancak bir tek bana mı sıkıcı geliyor acaba dövüş sistemi? Ya da konsolda oynandığı için mi hantal duruyor? İzlerken bildiğin işkence çekiyorum. Az önce Forza Horizon 3 videosu izledim ve bundan daha fazla keyif aldım izlerken bile. İnşallah beni yanıltır ve ilk üç oyunu soluksuz bitiren beni ve oyunu merakla bekleyenleri üzmez. Çünkü bu oyundan çok ümitliyim hala.
Hocam bende aynı şekilde deli gibi bekliyodum ama nedense her izlediğim videoda soğdum oyundan oyunda bi sıkıcılık var nedense anlayamadım yada en azımdan bana öyle geliyo sanki gezegenler çok boş olacakmış gibi geliyo umarım yanılırım da mass effect 2 de olduğu gibi aksiyon ve rpg unsurları dengelenmiş çevrenin de çok boş olmadığı bor oyun çıkar

gursoyf

1.3.2017 11:04:33

0
En çok beklediğim oyunlardan birisi ancak bir tek bana mı sıkıcı geliyor acaba dövüş sistemi? Ya da konsolda oynandığı için mi hantal duruyor? İzlerken bildiğin işkence çekiyorum. Az önce Forza Horizon 3 videosu izledim ve bundan daha fazla keyif aldım izlerken bile. İnşallah beni yanıltır ve ilk üç oyunu soluksuz bitiren beni ve oyunu merakla bekleyenleri üzmez. Çünkü bu oyundan çok ümitliyim hala.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect: Andromeda
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız