Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Masalsı Bir Dünyaya Sahip Armello'nun Çıkış Tarihi Açıklandı


      Masaüstü oyun temasını RPG elementleriyle buluşturup çok güzel bir tema ve görsellikle oyunculara sunan Armello, bir aydır Steam Erken Erişim sürecindeydi. Yapımcı ekip oyunun tam sürümünün çıkış tarihini paylaştı.
 
      Belirtilene göre Armello, 1 Eylül'de PC, Mac ve Linux'un yanında PlayStation 4 çıkışını yapacak. Yapımcı firma League of Geeks, oyundaki hanedanlıkları temsil eden hayvanlardan iki yenisini daha duyurdu. Fare Zosha the Whisper ve tavşan Barnaby the Screwloose. Zosha, geceleri görüş mesafesi az olan gizlilik uzmanı bir karakterken Barnaby, işine yarayacak pek çok ekipmanı eşyaları arasında bulunduran bir karakter.
 
       Yapımcı ekip oyuna eklenecek bu iki karakterin Armello'nun oynanışına büyük oranda derinlik getireceğini dile getirdi. Oyundaki amacımızın ormanlar kralı aslanın Rot adlı bir hastalık sonucu ölmesiyle diğer hayvanların tahtı ele geçirme macerasını konu alıyor. Şu an erken erişimde olan yapımı Steam üzerinden 40 TL'ye satın alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Armello Board Games indie bağımsız
Fallout 4'ün Yapım Aşaması Aslında Bitti The Witcher 3'den "The Wolven Storm" Şarkısına 80'ler Yorumu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armello
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız