Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel'ın Eternals Filminin Kötüsü Belli Oldu

 
Marvel'ın sinemada kurmuş olduğu evrenin yeni bir dönemine giriyoruz. Bu yeni dönemde en çok merak edilen ve ene az bilgi sahibi olunan yapım Eternals filmi.

Bildiğiniz gibi Marvel'ın filmleri ile birlikte karakterlerin figürleri de piyasaya sunuluyor. Geçtiğimiz gün de filmden yeni bir karakterin figürünün fotoğrafı paylaşıldı. Bu şekilde de Eternals filminin kötü karakteri belli olmuş oldu.
 
Aşağıda figürün görselini görebileceğiniz karakterin adı Kro. Kro, insansı bir ırk olan Deviantlar'ın bir üyesi. 
 
Eternals, 5 Kasım 2021'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Chloé Zhao yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan ve Dong-seok Ma bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Murphy's Multiverse Marvel Disney Film Dizi eternals oyuncular oyuncu kadrosu fragman bilgiler vizyon tarihi ne zaman
The Witcher 2. Sezondan Ciri'nin Bulunduğu Set Görselleri Paylaşıldı Jamie Foxx, Spider-Man 3'te Farklı Bir Electro Görünümüne Sahip Olacağını Açıkladı

Arrastra

3.10.2020 17:04:17

+2
dip basık şahini var mı bu kro'nun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız