Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3'ün Satış Beklentileri Düşük


 
     Capcom, son dönemlerdeki oyunlarının başarılı olması ve yüksek satış rakamlarına ulaşmasından oldukça memnun olsa gerek. Firmanın piyasaya yeni çıkan veya çıkacak olan oyunlarından da beklentisi oldukça yüksek.
 
     Örneğin sadece Monster Hunter Freedom 3'ün Japonya satışlarının 3.6 milyon olması bekleniyor. Bu serinin Japonya'da ne kadar popüler olduğunu da göz önüne alırsak bu rakamlara şaşırmamak gerek.
 
     Bunun yanı sıra Dead Rising 2'nin ise 3 milyona yakın satması bekleniyor. İlk oyunu yalnızca Xbox 360'ta 2 milyona yakın satan oyunun artık PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlandığını göz önüne alırsak bu rakam makul görünüyor.

     Capcom, pek de iyi inceleme notlarına layık görülmeyen Lost Planet 2'nin ise 2.2 milyon adet satacağını öngörüyor. Eğer okuyucuların ilgisi inceleme notlarındaki gibi düşük olursa firmanın bu rakama ulaşması imkansız.
 
     Buraya kadar satış beklentileri gayet yüksek olan Capcom, yeni duyurduğu dövüş oyunu Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds'un ise 2 milyon satmasını beklemesi oldukça garip. Son derece popüler olan bu dövüş oyunu bakalım ne kadar satacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş
5.Nesil Pokemonlar, Böyle Olsaydı Madworld'un Yönetmeni Shinji Mikami'ye Katılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız