Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

5.Nesil Pokemonlar, Böyle Olsaydı


      Heart Gold ve Soul Silver versiyonları ile satış listelerinde üst sıralarda bulunan Pokemon'un çıkacak olan yeni oyunu için hayran çizimleri gelmeye başladı.
 
    Bu çizimler için aslında daha çok tahmini çizimler diyebiliriz. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Pokemon : Black & White için beşinci nesil Pokemon'lardan sadece Zorua ve Zoroark'ı görebildik. Geçtiğimiz günlerde Japonya televizyonlarında ise yeni oyunun başlangıç Pokemon'larının silüetlerini görebildik.
 
     İşte gösterilen bu silüet resimlerinden sonra serinin hayranları boş durmamış ve yeteneklerini konuşturmaya başlamışlar.
 
     Gölge halinde olan resimleri hayal güçlerine göre dolduran Pokemon hayranları oldukça başarılı çalışmalara imza attıkları gibi ilginç çalışmalarla da karşımıza çıkıyorlar. Pokemon : Black & White'ın başlangıç Pokemon'ları açıklandığında, bakalım hangi hayran çizimi gerçeklerine yaklaşmış olacak.
 
Pokemon : Black&White
 
Pokemon: Black&White
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pokémon Pokémon White Pokémon Black Nintendo DS Game Freak
Haftanın Fırsatı Gay Tony Marvel vs Capcom 3'ün Satış Beklentileri Düşük

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Black/White
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız