Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3 ve Super Street Fighter 4 PC


 
     Capcom hala dövüş oyunu piyasasının en önemli firmalarından birisi konumunda bulunuyor. Son dönemlerde uzun zamandır devam eden dövüş oyunları serileri dökülürken, Capcom ise Street Fighter 4 ile yakaladığı büyük başarıyı devam ettirmek niyetinde.
 
    Firmanın 2 önemli serisinden söylenti kaynaklı da olsa dikkate değer haberler geliyor. Teamspooky'de yer alan haberlere göre Super Street Fighter 4'ün PC versiyonu ile ilgili çalışmalara başlandı. 
  
     Bunun yanı sıra aynı sitede Marvel vs Capcom 3'ün de Mayıs ayı içinde piyasaya çıkacağı haberi yer alıyor. Üstelik bu iddiayı ortaya atan kişi Super Street Fighter 4'ün tam karakter listesini resmi açıklama gelmeden önce duyurmuştu. Marvel vs Capcom 2'nin de hala çok sattığını göz önüne alırsak 3. oyun kaçınılmaz gibi görünüyor.
 
    Daha önce Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars'ın yapımcısı Ryota Niitsuma da Capcom ve diğer firmaların karakterlerinin bir arada yer aldığı oyunları yapmayı sevdiğini söylemişti. Pek yakında büyük duyurulara hazır olmalıyız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dövüş xbox live psn marvel capcom
FIFA World Cup 2010: PSP Paketi Geliyor 2010 Yılının 2. Çeyreğinde Wii ve DS Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız