Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mart 2017 PS Plus Oyunları Açıklandı

 
   Bugün, Sony Interactive Entertainment Mart 2017'de PlayStation Plus kullanıcılarına sunacağı ücretsiz oyunları açıkladı.
 
   Bu ay PS4, PS3 ve Vita sahiplerini bekleyen oyunlar şu şekilde:
 
Disc Jam, PS4
Tearaway Unfolded, PS4
Under Night: In-Birth, PS3
Earth Defense Force 2025, PS3
Lumo, PS Vita (crossbuy PS4)
Severed, PS Vita
 
   Tearaway Unfolded ve Disc Jam için paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Tiger Knight’ta Yenilikler Bitmiyor Borderlands 3 Teknoloji Demosu Gösterildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KerkenezKes

3.3.2017 05:07:28

0
Tearaway çok iyi olmuş arkadaşında dedigi gibi cross olsaymış iyi olurmuş neyse :) Sonuna kadar okurmusunuz bilmem ama konuyla ilgili bir anımı paylaşmak isterim 2 gün .önce bankaya ugramak için evden çıktım işimi bitirip dönüş yolunda aklıma koruyucu 6lı friz almam gerektigi geldi :) malum bu ara elektrikler dengesiz; neyse topkapı vatan şubesine gittim üstkattaa konsol bölümüne gözüm ilişti oyunlara bakarken ortayaşlı iki çift 22 yaşındaki ogullarına konsol olmak istiyorlar ama pek bi fikirleride yok ogullarıda yanlarında degil Satıcıyla konuşmaya başladılar bu sırada ben oyunları alıp alıp bırakıp (tabiki almıcam bi oyuna 350 tl :) neyse muhabbet çok koyu devam ediyor adam arada bir oglunu arıyor soruyor ama çocukda pek hakm degil konuya satıcı bianda çifti ps4 slimlerden uzaklaştırıp 3 oyun hediyeli hiç satamadıkları xbox one a yönlendiriyorlar. (mesut çevigin bir 2si1 söyleşisinde belirttigi gibi geçen yılınmı vatanın sattıgı xbox sayısı 1 o dengesizde benim :) neyse konumuz o degil nediyordum ha adam xbox ı satmak için elinden geleni yapıyor bende bi andan kendi kendime sırıtıyorum adam anlatıyor bunlar aynı konsol aslında xbox daha iyi fln filan oyun hediye ediyoruzdu bilmemne dam koptu gidiyor sesimi çıkarıcam susuyorum adam bu konsol daha iyi oyunları fln güzel diyince benim çene oynamaya başladı Çİftin önünde bu konsol daha iyi fln degil sen elindeki satamadıgın malı satmaya çalışıyorsun dedim adam sinirlenmedi sinirlenseydi daha ps bozardım ama adamla düzeyli bir tartışmamız başladı çift bastı gitti zaten :) neyse adam artık xbox fanımı ne başladı forza horizon var gearrs of war var eee dedim başka ne var 1 tane başka oyun sayamadı ve 2 oyuda kaşarlanmış her yıl çıkan 4-5 çıkmış oyunlar ps4 cepesindekileri say dedim adama neler var diye sayamadım ben saymaya başladım The last of us god of war Uncharted Horizon zero dawn Gravity Rush Persona Nioh daha gelicek oyunları saymıyorm bile sonra adam demezmi o oyunlar 15 saatlik oyunlar onun için konsol alınmaz sonra bi kahkaha atmışım aksesuar bölümü işi gücü bıraktı bizi izliyor Neyse lafı dahafala uzatmiyi neticede adamı oraya gömdüm zaten THE LAST OF US tek başına yeter ki benki ps3 de bitirdigim oyunu ps proda 60 fps ile bidaha bitirmek için xboksı satıp ps a döndüm ve 2 kere daha bitirdim saydıgım diyer oyunlar olmasa bile xbox da kalmazdım çünkü MİCROSOFT ex oyun bakıından tam bir çöplük temennim xbox ında artık şu eski ıplerini bırakıp adam gibi işler yapması istedigin kadar güzel sistem, makina, hizmet ver oyun konsolunda oyun yoksa ne yapim ben o arba takozunu.

MiyopBey

2.3.2017 21:32:06

0
Tearaway niçin crossbuy değil? :( Niçin niçin :(

BSC Misafiri

2.3.2017 14:46:27

+2
xbox niye normalden daha iyi bedava oyunlar veriyor, çünkü playstatıon ile arasındaki farkı böyle kapatıyor,birde bu geriye uyumluluk sistemini getirmese oyuncularına oynatacağı oyun yok,daha çok dikkat dağıtmak için.siz sanıyomusunuz ki xbox ın, playstatıon gibi kaliteli oyunları olsun,böyle yapacaklar, oyunculara can çekiştirirler.kimse unutmasın xbox çoğu oyuncu karşıtı kararından, sony sayesinde geri adım atmak zorunda kaldı.xbox tonlarca üyelik sistemiyle playstatıondan nasıl ucuz oluyor anlamadım, sonuçta AAA oyunlar vermiyor.versede bindebir ihtimal.xbox ın daha iyi olduğunu savunanların,oyuncu kültürlerinin olduğunu düşünmüyorum.daha çok as,kes,vur,biç ve geç tarzındaki oyuncu topluluğu gibi heralde...

BSC Misafiri

2.3.2017 06:53:53

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Xbox alan adam niye ağlasın.Bedavaya tonla oyun oynuyorsun üstüne geriye uyumluluk+ ea accese+gwg yetmezmiş gibi Ms yeni oyun abonelik sistemini duyurdu.Xbox şu anda en ekonomik oyun sistemi.Arada Ms çoşup e3 de ve noelde ekstra bedava oyunlarda verip daha da para harcamaktan kurtarıyor.Pony hayranları para harcadıkca tüketimin verdiği sarhoşluk etkisiyle mutlu olduklarını sanıyorlar.Sony ps2 oyunlarını 10 dolara satan firma ya,bu kadar savunmayın şunları.
evet xboxun tek iyi özellği bedava verilen oyunların ps4e bedava verilen oyunlara göre iyi olması. başka hiç bir artısı yok xboxun. haliyle aydan aya bedava verilen oyunlara sevinebiliyo garibim xbox fanları. tabi parası olmayan adam gitsin xbox alsın diyemiyorum çünkü sony excleri gibi excleri hiçbir platformda göremeyecekler.

BSC Misafiri

2.3.2017 06:08:27

0
Xbox alan adam niye ağlasın.Bedavaya tonla oyun oynuyorsun üstüne geriye uyumluluk+ ea accese+gwg yetmezmiş gibi Ms yeni oyun abonelik sistemini duyurdu.Xbox şu anda en ekonomik oyun sistemi.Arada Ms çoşup e3 de ve noelde ekstra bedava oyunlarda verip daha da para harcamaktan kurtarıyor.Pony hayranları para harcadıkca tüketimin verdiği sarhoşluk etkisiyle mutlu olduklarını sanıyorlar.Sony ps2 oyunlarını 10 dolara satan firma ya,bu kadar savunmayın şunları.

alito

2.3.2017 03:53:06

0

LawlietRyuzaki

2.3.2017 00:49:07

0
Endonezya ile aynı mı bu liste

rambocuk

1.3.2017 23:20:27

+1
Tearaway çok iyi

alibak_88_002

1.3.2017 22:47:00

+2
yine xbox goldun beleş verdiği oyunlardan başka savunacak birşey bulamayan çöpbox1 fanboyları ağlıyor. yine soruyoruz Why you crying???

akilsizadam

1.3.2017 22:16:20

+1
Tearaway'e çok sevindim, ucuz olmasına rağmen alamamıştım bir türlü. Ama PS3'e aylardır oyun vermiyorlar resmen, ver gitsin liste güzel gözüksün işte. Telefona bile indirmediğim oyunlar yav.

tutkual

1.3.2017 21:55:10

+1
Ps'in yanına bir tane de Xbox almak şart oldu. Artık Plus'a para vermek istemiyorum.

Hoid

1.3.2017 21:45:33

+1
Tearaway güzel oyundur gerisini sallamış yine SONY kalabalık gözüksün diye

HayvanMetal

1.3.2017 21:32:24

+1
Bizde savunmuyoruz zaten psn plus zayıf, öyle oyunlar veriyor ki telefon da bakmazsın ama iyi oyun verince de memnun olmayanlar var o da bir değişik kafa.

HayvanMetal

1.3.2017 21:23:19

+2
Hayır tamam oyun öyle mükemmel bulunmaz birşey değil, sevmeyebilirsiniz de ama yazık lan üzerinde ciddi emek verilmiş bir oyunun verildiği ay içinde youtube eksilemelerini görünce anladım ki ps4'ü olup güzel oyunlarından bir haber olanlar varmış. Onlar adına utandım, yapımcılara hak veriyorum dayayın shooterı gitsin, yapmayın böyle tatlı oyunlar, gelecek ay içinde grafikleri güzel içi boş bir oyun versinler millet memnun olsun. Almış olmasaydım Tearaway'i şimdi takla atardım keyiften. Nintendo tarafında olsa hakettiği saygıyı görürdü, yapımcısının yüzünü güldürürdü. Sonra çıkıp diyorsunuz oyunlar hep birbirine benziyor, benzer tabi ne satabiliyorsa onun kolpasını yapmaya yöneliyor adamlar.

aygun61

1.3.2017 21:09:27

+3
Birbirinize üstünlük taslama çabanızı anlayamıyorum. Şakadan yapıyorsanız suyu çıktı artık. Adam isterse 5 ex oyun fiyatına zaten ps alabilir. Konsol sahibi olmanın üstünlük taslanacak bir durumu yok ki zaten oyununa para verecek durumu olan iki konsolada sahip olabilir. Her platformda insanlar birbirlerini rencide etmeye çalışıyor, bari oyun gibi eğlence odaklı bir mecrada bunu yapıp keyfimizi kaçırmayın.

michael01

1.3.2017 21:08:32

+1
Tearaway oynarız bu ay hiç yoktan güzel bir oyun var.

bilir_kisi_M

1.3.2017 20:48:38

+6
Tearaway şahane oyundur oynamayan kalmasın.

Persona_Non_Grata

1.3.2017 20:25:38

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Leş kere leş = Psn
Yav he he , git exclusive oyunu olmayan ezik konsolunda evolve çöpünü oyna, 2 ayda 5 exclusive oyun çıktı bu konsola. Xbox patronu spencer dayı her hafta tebrik etmekten yoruldu, 3-5 xbox fanboyu ağlamaktan yorulmadı. Playstation 4 ve Pc oyunculara yeter.

fuatfui

1.3.2017 20:23:03

+6
Eeeee. Hani bu ay horizon zero down vereceklerdi.

BSC Misafiri

1.3.2017 20:21:05

+6
Leş kere leş = Psn
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız