Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Kart Tour İlk Ayında 123 Milyondan Fazla İndirildi

 
Sensor Tower'ın raporuna göre, Nintendo'nun mobil Mario Kart oyunu Mario Kart Tour ilk ayında iOS ve Android üzerinde toplam 123.9 milyon defa indirildi. Oyuncular 25 Eylül'den bu yana oyuna $37.4 milyon harcadı.
 
Mario Kart Tour ilk ay performansı açısından Nintendo'nun en çok indirilen mobil oyunu oldu. Ona en yakın oyun 21.8 milyon indirme ile Super Mario Run. 
 
Fakat gelir açısından Mario Kart Tour ikinci sırada kalıyor. Fire Emblem Heroes çıkış ayında $67.6 milyon gelir elde etti. Oyuncu başına para harcama verilerinde ise $16.50 ile Dragalia Lost en başta geliyor. Bir Mario Kart Tour oyuncusu ortalama $0.26 harcamış. 
 
Direkt olarak Nintendo'nun oyunu olmasa da Pokemon GO ilk ayında 163 milyondan fazla indirildi. Ayrıca Pokemon GO çıkışında sadece belirli bölgelerde indirmeye sunulmuştu.
 
App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir durumda. Oyun içi satın almalarla birlikte başlaması ücretsiz bir yapım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sensor Tower Mario Kart Tour Mobil Mario Kart Oyunu Nintendo iOS Android
Lost Ember 22 Kasım'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak Dragon Ball Z Kakarot 9 Dakikalık Açık Dünya Buu Saga Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Curtius

29.10.2019 12:24:03

0
işte arkadaşlar bu yüzden bütün büyük oyun firmaları da dahil olmak üzere herkes telefona oyun çıkarma peşinde, kolay para

dubtoshi

29.10.2019 10:33:25

0
Nintendo bundan iyi para kazanır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Kart Tour
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız