Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia II Koleksiyon Paketi, Ön Sipariş İçerikleri


 
     Hikayesi, sunumunun yanında grafikleriyle de adından söz ettirecek olan 2K Games'in yeni oyunu Mafia II'nin koleksiyon paketi ve ön sipariş ekstraları açıklandı. 
 
     Aşağıda resmini görebileceğiniz Mafia II'nin koleksiyon paketinin içeriği şöyle;
  • Dışında oyunun karakterlerinin resimleri bulunan SteelBook kaplamalı DVD paketi,
  • Ücretsiz DLC; 'Made Man Pack': İki yeni araba ve kahramanımız Vito için yeni kıyafetler içeriyor.
  • 100 sayfalık resim kitabı,
  • Mafia II ses kasedi(soundtrack),
  • Oyunun geçtiği Empire Bay şehrinin büyük bir haritası.

 
     Bunların yanı sıra 2K Games, internet üzerinden satış yapan bazı siteler ile anlaşma yaparak her site için farklı bir ön sipariş ekstrası sundu. Şuan için Amazon, Best Buy, GameStop, ve Walmart.com'da bulunan ön sipariş ekstraları şöyle;
  • Vegas Pack(GameStop): Bu pakette Mafia II bize, Vegas'ın geçmişteki halini tadacağımız bir DLC paketiyle beraber gelecek. Bu DLC ile oyuna, eski Vegas'ı yansıtacak olan iki yeni araba ve kahramanımız Vito için iki yeni kıyafet eklenecek.

  • War Hero Pack(GameStop): Bu pakette Vito'yu bir savaş kahramanı olarak oynuyoruz. DLC ile gelecek olan oyun içi içerikler ise iki yeni askeri araba ve kahramanımız Vito'ya iki askeri kıyafet oluyor.

  • Renegade Pack(Amazon): Bu DLC ile 2K Games, içinizdeki özgür ruhu keşfetmenizi amaçlıyor. Yine her pakette olduğu gibi bu pakette gelecek olan oyun içi içerikler iki yeni araba ve iki yeni kıyafet oluyor. Yalnız bu sefer bu DLC'de gelecek olan arabalardan birisi kullanımı zor küçük bir Coupe, diğeri ise 1950'leri yansıtacak olan bir hot-rod aracı. Ayrıca bu DLC'de Vito'nun özgürlüğünü vurgulamak amaçlı olarak gelen kıyafetler takım elbise olmayacak.

  • Greaser Pack(Best Buy): Oyun içi DLC'leri en hızlı indirme seçeneği ve iki yeni hot-rod aracıyla birlikte gelecek olan iki yeni kıyafet. Bu kıyafetler paketin adından da anlaşabileceği gibi bir araba tamircisini yansıtacak.

  • $10 Gift Pack(Walmart.com): Bu paketle beraber oyununu Walmart'dan ön sipariş ile alacak kişilere sadece 10$'lık bir hediye çeki sunulacak.

     Haberden de anlaşılabileceği gibi bol hediyeli bir oyun bizleri bekliyor. Mafia II, PC, PS3, Xbox için Amerika'da 24 Ağustos'da, Avrupa'da ise 27 Ağustos'da çıkacak. Bu arada oyunun koleksiyon paketinin fiyatı 69.99$ olarak açıklandı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mafia 2 PC PS3 Xbox 360 Aksiyon Mafia II 2K Games
Natal'ın Gerçek İsmi E3'de Duyurulacak Oyun Karakterleri Küçülüp Cebe Girerse

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia II
+ TAKİBE
AL
91 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız