Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia 3’den Yeni Oynanış Videoları

Mafia 3
   
   Uzun yıllardır Mafia serisinin üçüncü oyunu sizler gibi bende heyecanla bekliyordum bunun sebebi elbette ikinci oyunun bittiği nokta ve hikaye gidişatının nereye bağlanacağı aslında. Bu anlamda üçüncü oyun sizler gibi bizlerinde hatta Mafia serisini seven herkes için oldukça önemli bir yer teşkil etmekte diyebiliriz.
 
   Ama geçtiğimiz günlerde oyun içi videoların yayınlanması ile merak ile beklediğimiz bu yapımın bir anda endişe etmemize neden oldu.  Bunun nedeni ise yapay zeka diyebiliriz, size 10 adım uzaklıktan bile vuramayan bir yapay zekadan bahsediyoruz. Ayrıca bize nişan bile alamayan bir yapay zeka dışında oyundaki herkesi yakın dövüşte hallederek bölümleri bitirebiliyoruz.
 
   Oyunda ayrıca oldukça çok hata bulunmakta. Duvardan geçen düşmanlar veya bizim bir adamı tutup duvarın içinden söküp almamızda işin tuzu biberi olmuş. Bunların dışında araba sürüşlerinin basite kaçılmış durumda. İlk gösterilen oynanış videosu ile arasında hiçbir fark yok şuan için.
 
Bunların dışında gözüme çarpan birkaç güzel şeyden bahsetmek gerekirse yayınlanan videolarda da gördüğümüz gibi yaşayan bir şehri oldukça güzel bir şekilde yansıtmışlar, ayrıca halk bir çatışma sırasında sizleri hemen polise ihbar etmesi de güzel bir detay olmuş.
 
   Sizlere tavsiyemiz oyunun çıkış tarihine kadar beklemeniz ön sipariş vermemeniz olacaktır çünkü oyunun bolca hatası ve olmayan yapay zekası ile sizleri hayal kırıklığına uğratma ihtimali oldukça yüksek. Umarız çıkış tarihine kadar birkaç şey değişir ve bizleri uzun süre boyunca beklediğimiz Mafia oyununa kavuşturur.
 
   Mafia 3, 7 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.
   Not: Videoların Spoiler olduğunu belirtelim. 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mafia Mafia 3 2K Games Hangar 13 Vito Scaletta PC PS4 Xbox One
Nintendo, Epilepsiden Hayatını Kaybeden Çocuğun Abisine Zelda Paketi Yolladı PlayStation 5'in 2018'de Gelebileceği Söyleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tuborg06

22.9.2016 22:04:53

0
YOOK artık ya bukadarda eleştirilmez sanki adamlar oyunu oynadı geldi eleştiriyo burda hele bi çıksın oynuyalım bakalım negüzel mafia gta ya benziyor ne öyle ağır abi havalı mafia falan gerek yok abi godfather 2 de çok benziyor çıkar çıkmaz alıcam senaryo bomba hikayede güzel ufak tefek hatalar var evet bu olmadı doğru ama oyun çıkana kadar düzelticeklerine inanıyorum sonuçta bi emek var ayıptır inşallah yapay zekayı düzeltirler böyle gerçekten oynanmaz orası doğru adam AK-47 ile burun buruna adam önündeyken zor indiriyor bu durum biraz beni rahatsız etti açıkcası inşallah onarırlar nediyim.

BSC Misafiri

17.9.2016 18:53:01

0
Bu oyun yani mafia 3 vs gta 6 diyorum baska da birsey demiyorum. Ki de zaten gta6 ne zmn çikar kiyaslanicak oyun simdiden cikmiş. Ve birde eğer gta 6 çıktığında grafikler dinamikler bunun gibi olursa ve sizde vayy bee grafiklere bak derseniz vay halinize. Birincisi ikiside acik dunya ama konular ve tarzlar farklı. İkincisi ıgn den boyle oynayis beklenirdi zaten. 3.sü neden kimse grafikler dinamik oynayis animasyon onceki oyunla farki ve takedown lardan falan konusmuyo oyunun ozel olarak bile ilk defa bi oyunda gorduğümuz birsey kimseden cıt yok araba sürüş gtayi falan sollamış 1000 takar grafikleri butun acik dunya oyunlara. En iyi araba sürüş mafia 2 ve 3 te. Gta da gaza 2 saniye basiyosun araba oyuncak araba gibi gidiyo ve biyerden ucarken araba kanatlaniyo. Mafia 3 te yapaz zeka ve bomba atıştan baska hersey muazzam. Ama adamlar yapay zekayi gelistirip yinede hatalari olsa bile alincak oyun cunku harita dogasi hikayeside bi o kadar guzel gozukecek gibi duruyor. Ona bakilirsa gtada sehri orjinal yapip arabalar cakmaydi . Bu yapay zeka olayida onun gibi.. grafikler bomba baska bisi demiyorum.

blendw

13.9.2016 01:07:15

+1
Beyler hic videoyu falan izlemedim. Sadece ekranda görünen adam çok kıl etti beni şimdi bu dalllamayla mı oynayacağız bütün oyun boyunca? böyle boktan bir tiple oyun sonu gelmez onu söylemek istedim

claudecan

12.9.2016 22:53:48

+1
Watch dogs mafia

racyrocq

12.9.2016 20:57:16

0
bu ne ya ilk 2 oyun aşiri güzelken o atmosferi saglerken bunda öle bişey yok , aşırı arcade yapiya kaymış çok hizli gta vari bişey olmus denilen gibi

The Elder Scrolls

12.9.2016 17:59:42

+3
Oyunda sokağa cikma yasağı var herhalde. İn cin top oynuyor baksana.

Guest-92A2F8722

12.9.2016 17:44:57

0
Oyunu gta yı yapan adamlar yapmış anlaşılan , %50 gta %50 mafia olmuş bu

ilkermurat

12.9.2016 15:41:30

+1
2 saatlik oynanis videosu

*DeviantART

12.9.2016 15:19:04

+4
Tamamen objektif yazıyorum videolara bakarak ve sıkı bir mafia oyuncusu olarak: 1- Karakter seçimi yanlış, ırkçılık değilde çok itici bir tip var Sicilya tipi yok elemanda. 2- Oyunun Facebook sayfasında defalarca yaşanan bugları gerek video, gerek görsellerle destekledim ama yapımcılar kaale bile almadı. Oyun çok güzel yorumlarına daha çok teşekkür etmeyi görev edinmişler kendilerine. 3- Sokaklar bomoş, yaşayan bir şehir yok. 4- Mafia 1' in araba sürüş simülasyonunu bilmeyeniniz yoktur. Ben o zamanlarda almış olduğum Logitech direksiyon setimle oynuyordum oyunu, o derece gerçekçi idi sürüş simülasyonu. Bu oyunda sürüş animasyonunun Watch Dogs'tan farkı olacağını artık sanmıyorum tüm umutlarım gitti. En çok canımı sıkan olay bu! 5- Az biraz Mafia 1'in devamı niteliğinde oyun olsaydı mesela Tommy'nin çocuğu olsaydı Salieri'den intikam alan bir oyun olsaydı keşke. Bir taraflarımızı yırttık ama adamlar dinlemiyor yok arkadaş. 6- Şu adama bir takım elbise neyim giydirin kardeşim. Gta V'de ki Franklin'i koymuşlar oyuna adını da Mafia III koymuşlar resmen... Bu oyunun adı başka bir ad ile çıksaydı bir şey söylemeye hakkım olmazdı. Ama Mafia III diye bu oyunu sürmek oyunun adını kullanmaktan öteye geçmez malesef. Hala düşünür dururum Mafia 1 ' i kurup oynamayı ah ah... Bekleyip göreceğiz ama ben ilk günden almayacağım Mafia III'ü malesef.

Bullseye_F16

12.9.2016 14:57:43

0
Biz Mafia hayranları herhalde ilk oyunun lezzetini bir daha hiç tadamayacağız :(

Cihathalitt

12.9.2016 14:52:55

0
Oyundan hiç umudum yoktu, beklentiyi çok düşük tutmuştum.. ama son videolar baya baya hoşuma gitti. gelsin bakalım. buradaki videoların aksind yutup'ta oldukça fazla güzel videolar var oyunla ilgili.

mustalation

12.9.2016 14:43:42

0
Haklısın insan ister istemez önyargıyla bakıyor misal codun yeni oyunu iw oyun kötü değil aslında cod değil de farklı bi isimle çıksa millet beğenerek oynar

deadlight54

12.9.2016 13:30:47

0
Keşke oyunun adını Mafia yerine başka bir isim koysalarmış. En azından kimse yadırgamazdı. Hani hiç Mafia oyunlarıyla alakası olmayan birine göstersen bu oyunu, "GTA'nın yeni oyunu mu?" der. Kesinlikle olmamış bu oyun, sırf casual kitleye daha fazla satabilmek için oyunu ne hale getirmişler.

deadlight54

12.9.2016 13:13:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: psicik96 halizhazırda olan GTA nın oyun motoru kullanmışlar . iyi iyi güzel . umarım konusu güzel olur .
GTA'da kullanılan grafik motoru RAGE. Mafia 3'te ise İllusion Engine'in geliştirilmiş sürümü kullanılıyor. Yani iki grafik motoru da birbirinden bağımsız şekilde geliştiriliyor.

BSC Misafiri

12.9.2016 11:20:31

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Lifad Mafia 2'de millet oyun open world değil diye ağlıyordu bunda ise oyun gta'ya dönmüş çok open world olmuş diyorlar oyun oynayan insana oyun beğendirmek zor
bir görüş anca bu kadar çarpıtılabilir. kimse oyunun open world olmasından gta ya benzerlik kurmuyor. karakterler aşırı renkli cıvıl cıvıl ortam, mafia havasından uzak çatışma sahneleri balon patlar gibi patlayan arabalar hatta araba sürüşü... bunlar gta ile benzerlik kurulan detaylar. ne open worldü..

Spawn2

12.9.2016 10:22:11

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sarohan

Takım elbiseyi en azından kurtarmışlar diyebiliriz Ana karakter Lincoln clay'e herhangi bir özelleştirme yapamıyorduk ama sonra bir çok kişiden istek gelince yapmışlar çok şükür. Aynı şekilde sonradan mafia 2 deki gibi araba özelleştirmede gelmiş. Plakayı rengi vs. değiştirebileceğiz. Şu oyuna adam akıllı bir genişleme paketi gelse içinde birçok düzeltme ve iyileştirme ile birlikte, ve bu pakette vito olarak oynayabilsek çoğu şeyi toparlar hangar 13 ve 2k ama bakalım.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Hocam kurtarmışlar da şimdi ırkçılık yapar gibi olucam ancak zenciden mafia oyunu olmaz O paketin de çıkacağını pek sanmıyorum belki mod olarak gelir pcye Vito falan. Ancak atmosferde o mafia havasını pek yansıtmıyor.

Sarohan

12.9.2016 10:18:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2 Ben biraz objektif bakacağım.. Grafikler kötü falan değil bence. Biz ne downgradeler gördük. Zaten artık aklı başında biri oyunun ilk gösterildiği gibi olmayacağını, fazla umutlanmaması gerektiğini bilir. (istisnalar var elbette) Oyun kötü gibi durmuyor. Ancak mafia oyunu kesinlikle değil. Konu İtalyan mafialarına karşı bir savaşı konu alıyor sanırım. Eğer konu buysa karakter ve hikayede bir sorun yok ancak.. Seçim elbette ki yanlış Bu olmamalıydı kesinlikle beklediğimiz. Akıllıca bir davranış değil. Nerede o takım elbise, pantalonun içine sokulmuş gömlek ? Nerede o kalın desenli kravatlar ? Şapkalar ? Nerede o kasvetli hava ? Bildiğin yazlık miami sahili sanki. Farklı bir oyun olarak bakarsak tamam eyvallah 8/10 verilir diye düşünmekteyim.
Takım elbiseyi en azından kurtarmışlar diyebiliriz Ana karakter Lincoln clay'e herhangi bir özelleştirme yapamıyorduk ama sonra bir çok kişiden istek gelince yapmışlar çok şükür. Aynı şekilde sonradan mafia 2 deki gibi araba özelleştirmede gelmiş. Plakayı rengi vs. değiştirebileceğiz. Şu oyuna adam akıllı bir genişleme paketi gelse içinde birçok düzeltme ve iyileştirme ile birlikte, ve bu pakette vito olarak oynayabilsek çoğu şeyi toparlar hangar 13 ve 2k ama bakalım.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Spawn2

12.9.2016 10:09:20

0
Ben biraz objektif bakacağım.. Grafikler kötü falan değil bence. Biz ne downgradeler gördük. Zaten artık aklı başında biri oyunun ilk gösterildiği gibi olmayacağını, fazla umutlanmaması gerektiğini bilir. (istisnalar var elbette) Oyun kötü gibi durmuyor. Ancak mafia oyunu kesinlikle değil. Konu İtalyan mafialarına karşı bir savaşı konu alıyor sanırım. Eğer konu buysa karakter ve hikayede bir sorun yok ancak.. Seçim elbette ki yanlış Bu olmamalıydı kesinlikle beklediğimiz. Akıllıca bir davranış değil. Nerede o takım elbise, pantalonun içine sokulmuş gömlek ? Nerede o kalın desenli kravatlar ? Şapkalar ? Nerede o kasvetli hava ? Bildiğin yazlık miami sahili sanki. Farklı bir oyun olarak bakarsak tamam eyvallah 8/10 verilir diye düşünmekteyim.

ilkermurat

12.9.2016 07:49:24

0
iade ettim

Miraclescape

12.9.2016 07:49:08

0
Ben beğendim, alırım ilk günden :)

Tuborg06

12.9.2016 07:41:36

0
Ya bu oyun için hala beklentilerim var hakkatan böyle oyunlar oyun piyasasında görülmesi lazım bence başarılı bir yapım olmuş iışıklandırma ve görsel olarak Amaa böyle oyunda yapay Zekayı gerçekten düzeltmeleri lazım oyundan tiksindim görünce inşallah patlamaz bu arada mafia Havası yok diyen arkadaşlar bir Scarface godfather Havasıda yok desinlerde görelim bukadarda eleştirştirilmez yani resmen godfather daki gibi kesip biçiyoruz Ada'mı bundan iysi mezarda 7 ekimi iple çekiyorum umarım bi aksilik olupta patlamaz üzme bizi hangar 13 ??

hagiosmann

12.9.2016 02:33:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea Bu oyunda aceleye getirilmiş çok şey var gibi görünüyor. Oyunun daha ilk videolarında şu an arkadaşların yazdıkları eleştirileri yazdığımda çok kişi o oo oyunun çıkışına daha şu kadar var bu kadar var bu daha pre mire bilmem ne diye bana çıkışmıştı. Arkadaşlar oyun için çok çok erken de olsa oyunun belli başlı grafik, oynanış, tema gibi şeyleri görmenize yeter o videolar. O yüzden şimdi gördüklerime çok şaşırmadım. Özellikle atmosfer, vuruş hissi, yapay zeka ve grafiklerle ne düşündüysem gerçek çıkıyor şu anda. Geçmiş olsun. He ayrıca oyun grafikleri o ilk videodakilere nazaran bariz şekilde downrade yemiş. Ön sipariş veren arkadaşlar iptal edin derim. Aceleye gerek yok, sonuçta 3-5 lira değil bu oyunlar. Paranıza yazık olmasın.
15 günden sonra iptal olmuyor

strathmorea

12.9.2016 02:04:38

0
Bu oyunda aceleye getirilmiş çok şey var gibi görünüyor. Oyunun daha ilk videolarında şu an arkadaşların yazdıkları eleştirileri yazdığımda çok kişi o oo oyunun çıkışına daha şu kadar var bu kadar var bu daha pre mire bilmem ne diye bana çıkışmıştı. Arkadaşlar oyun için çok çok erken de olsa oyunun belli başlı grafik, oynanış, tema gibi şeyleri görmenize yeter o videolar. O yüzden şimdi gördüklerime çok şaşırmadım. Özellikle atmosfer, vuruş hissi, yapay zeka ve grafiklerle ne düşündüysem gerçek çıkıyor şu anda. Geçmiş olsun. He ayrıca oyun grafikleri o ilk videodakilere nazaran bariz şekilde downrade yemiş. Ön sipariş veren arkadaşlar iptal edin derim. Aceleye gerek yok, sonuçta 3-5 lira değil bu oyunlar. Paranıza yazık olmasın.

355GTS

12.9.2016 01:34:39

+1
2k czech yapsaydı şu anda başka bir efsaneyi konuşuyor olacaktık ne yazık ki bu oyuna gta çakması demek gta çakması oyunlara hakaret olur bu oyun punisher çakması.

BSC Misafiri

12.9.2016 01:29:18

+2
neden bilmiyorum ama watch dog un ilk oyunan benzettim araba sürüşünü falan

Golden Hawk

12.9.2016 00:15:57

0
Umarım hepimiz yanılırız da güzel bir Mafia oyunu çıkar karşımıza aksi halde güzelim seriye yazık olacak.

ilkermurat

12.9.2016 00:11:26

0
onsiparis vermistim ama iptal etsem iyi olacak gibi

_giray_

11.9.2016 23:32:48

0
Bu oyunu GTA 1964 falan diye ek paket olarak çıkartsalardı olurdu belki ama bu kesinlikle bir Mafia oyunu değil.

Jigsawlaw

11.9.2016 23:01:06

0
Aslında çöp denilecek kadar rezalet bir oyun olacağını düşünmüyorum fakat bu oyunun kapağında Mafia yazıyor bu ismi yazmişsan uyman gereken kurallar vardır ama gördüğümüz kadarıyla ismiyle bağdaştırmak istemeyeceğimiz kadar kötü bi oyun geliyor isminden kaybedecek deil pre order torrentten indirip kota harcamaya değmez (önceki oyunları oynamamamişlara bişey diyemem tabi ki)

ReflexAction

11.9.2016 22:54:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: AntiClon Arkadaşlar konuyla alakasız ama bazı arkadaşlar ps4 4k dan önce 2k yi yapsa daha iyiydi demiş cahilligime bağıslayin 2k tv üretimi varmı
TV bilmiyorum ancak monitör var

2K

11.9.2016 22:46:32

+1
Video kalitesinden öyle gözüküyor veya bana öyle gelmiş olabilir ama grafikler hiç iyi gözükmüyor. E3 zamanı gösterilen görseller çok daha iyiydi. Onun dışında daha konu ile ilgili bir şey görmedik ve çok iyi bir oyunda olabilir ama Mafia serisi ile ilgisi yokmuş gibi duruyor.

ploff

11.9.2016 21:39:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: AntiClon Arkadaşlar konuyla alakasız ama bazı arkadaşlar ps4 4k dan önce 2k yi yapsa daha iyiydi demiş cahilligime bağıslayin 2k tv üretimi varmı
Asagıdakı makaleden bılgı sahıbı olabılırsınız. 2k -4k - 8k uretımı var. http://www.infoteknoloji.com/2014/04/ultra-hd-tv-8k-4k-2k-teknolojisi-nedir.html

ploff

11.9.2016 21:35:42

+1
1: Grafıkler cok yapay duruyor. Oyun atmosferı sönük. 2010 yılında cıkmıs Mafıa 2 bu oyundan cok daha ıyı gozukuyor.. 2: Sehır ınanılmaz bos.. Sokaklarda neredeyse ınsan ve arac yok.. 3: Sadece gorev ve yan gorev odaklı bır oyun olacagı benzıyor. Sehırde eglence namına hıc bır sey yapamıyacakmısız gıbı gelıyor.. Gercı Mafıa 1 ve 2 de bu boyleydı ama oyunun atmosferı, konusu, oynanabırlıgı bu acıgı fazlasıyla kapatıyordu. 4: Catısmaya gırdıgımız yapay zeka berbat durumda.. Bunun dısındakı npc karakterlerı daha da felaket. 5: Oyuncumuzun anımasyonları cok kotu. Mafıa 2 den sonra ılerıye gıtmek yerıne gerıye gıtmıs resmen adamlar. Su halıyle en ıyımser sıte 80 verır. Ortalama 60 - 70 arası puanlar gelır. Hatta mafıa 1 - 2 fanı sıteler 40 - 50 puan bıle verebılır. Boylesıne bır serının ıcıne ettıler. Tebrıkle 2k. Son sozum sıte yetkılılerıne bende mı sorun var bılemıyorum.. Uye gırısı yapmak ıcın 3 kere gırıs denemesı yapıyorum. Her seferınde.. Azıcık ılgılenın sıteyle

AntiClon

11.9.2016 21:04:58

0
Arkadaşlar konuyla alakasız ama bazı arkadaşlar ps4 4k dan önce 2k yi yapsa daha iyiydi demiş cahilligime bağıslayin 2k tv üretimi varmı

Tiny Titan

11.9.2016 21:04:52

+2
Şu oyun inşallah patlarda hatalarının farkına varırlar bi mafia 2 ye bak birde şu ucubeye 6 yıldır beklediğimiz oyun bu olmamalıydı.

MaxPayne-2

11.9.2016 21:03:10

+1
Ruhsuz duruyor oyun. Yakın dövüşler özellikle sürekli duvarların içine giren adamlar, zeminde kayarak ilerleyen adamlar hiç birini tam oturtmamışlar.

orangeblu

11.9.2016 20:46:58

0
Oyun bir çok kişinin de eleştirdiği gibi mafia ismine uygun bir oyun değil. Ama bir oyun olarak düşündüğümüzde çok iyi duruyor. Tek tereddüt ettiğim şey oyunun süresi. Gta 5'i %100 bitirmek için baya bir vakit geçiriyorduk. Üstüne bir de online'ı vardı. Bu ise mafia 2'de olduğu gibi 7-8 saatte bitecek ise 60 dolar verilmez. Şahsen bu yüzden şimdi almayacağım oyunu. Ps4 fiyatı 80-90 liraya düştüğü zaman alır oynarım. Burada milletin sövdüğü gibi çöp değil bence sadece pahalı.

LordMurat55

11.9.2016 20:40:58

0
Oyunu bir tek beğenen ben miyim ya? Evet eski Mafia oyunları gibi değil ama buda oyunun berbat veya "çöp" olduğunu söylemek biraz aşırıya kaçmış... Hele oyun bir çıksın oynayın suyunu çıkarın ondan sonra söyleyin, ya da en iyisi oyuncu yorumlarını bekleyin. Herkes eleştirmen oldu gitti.

Wayward Son

11.9.2016 20:40:43

+1
Alpha versiyonu gibi.

BSC Misafiri

11.9.2016 20:03:02

0
Bu oyunu mafia diye değil,Atmosferinden dolayı alıcam PS4 Pro'ya,Zaten oynayacak açık dünya oyun kalmadı adam gibi,Watch dogs 2 alacağıma yoluma bununla devam ederim daha iyi..Witcher 3 GOTY'ide çaktımmı,üstünede Online olarak BF1 aldımmı,değme benim keyfime bu üçü God of War 4 çıkana kadar benim gibi işleri yoğun bir adamı rahatlıkla idare eder..sizce kötümü yapıyorum?

BSC Misafiri

11.9.2016 20:02:57

+1
O kadar olumsuz yorumlar var ki :) Ama eminim olumsuz olduğu kadar olumlu bakanlar daha fazladır arkadaslar Ama çöp demek haksızlık olur emek var sonuçta :)

BSC Misafiri

11.9.2016 20:02:48

+1
Tam HDR teknolojisine göre bir oyun olmuş,heryer parlıyor anasını satim..

aterikasedi

11.9.2016 19:56:59

0
Abi kusura bakmasınlar da cidden sıçmışlar..PS2 dinamiklerinde oyun yapmış adamlar.Bi Godfather oyunu vardı.Onun güncel hali gibi olmuş.Mafia serisine yazık oldu.

BR9

11.9.2016 19:40:06

+7
Mafia 2 oyununda ki sürüş dinamikleri çok iyiydi. Araba en azından hız yaptığınızda ani bir şekilde duramayacağı hissini yaratırdı ve eğer duvara çarpacaksak bunu anlar elimizden gelen her şeyi yapardık. Lakin bunda böyle değil nedense arabalarda 2016 model bugatti fren sistemi var gibi.

historicalmann

11.9.2016 19:30:37

+1
Videoları izlerken birşey farkettim: oyuna fizik motoru koymayı unutmuşlar :D Bombanın etkisiyle vatandaşların "eni vici vokke" yapmaları gözümden kaçmadı :D

Master_Evil

11.9.2016 19:20:33

+1
ne kadar vasat, o sürüş dinamikleri nedir öyle, bu konuda gta4 gibi oyun görmedim, mafia3ün arabaları gitmiyor sadece kayıyor yolda 1. videoda noob oynayışa rağmen görevi tamamlaması da ayrı olay, bir ara düşmanları sense ile duvar arkasında görüyordu ne yapmışlar bu adamlar bu ne biçim oyun

Achievement Hunter

11.9.2016 19:18:31

+1
Oyundaki şiddet unsuru çok ön plana çıkıp abartılmış,mafya dünyasında geçen bir oyunda bu kadar vahşet öğesinin olması biraz gereksiz kaçmış.Ayrıca ana karakteri de hiç sevmedim.

_GRKM_

11.9.2016 19:17:28

+1
yapay zeka can çekişiyor..ayrıca çizimler çok kötü..geç gelen çizimler mevcut..binalar ,arabalar yolda ki yaya geçişdi çizimi felan çok geç geliyor..arabanın tekerleri havadan gidiyor..ön siparişte verdik..iptal mi etsem :/ bu oyun çok sorunlu çıkacak gibi..

cnrynl91

11.9.2016 19:14:04

+1
Başka bir oyun ismi ile çıksaydı belki bu kadar içim acımazdı ama Mafia ismi ile çıkması yüreğimi cız ettirdi be abii.

jamie35

11.9.2016 18:32:25

+13
Mafia 1 in grafikleri yenilenip piyasaya sürülse bundan iyiydi bence..

byzantium

11.9.2016 18:27:42

+1
Gözlerim doldu. Umutla bekliyordum ama hiç olmamış oyun. Başka bir firma da çıksın mafia 1 e bakarak kopya çekip bir oyun çıkarsın

wanteddeco

11.9.2016 18:20:52

+7
mafia 3 diye çıkmasaydı keşke şu oyun,mafia ile alakası yok maxpayne gta arası bişey olmuş bu artı ana karakter çok itici yazık valla seriye yazık oldu.

gokhanvai

11.9.2016 18:15:19

+1
Oyunu çok fazla abarttılar. Bence hiç beklenilen gibi olmayacak.

Etheror

11.9.2016 18:04:45

+7
Böyle Mafia oyunu olmaz.

HIGHER

11.9.2016 18:04:30

+2
rip mafia

BSC Misafiri

11.9.2016 17:58:58

+1
çok tırt gözüküyor

BSC Misafiri

11.9.2016 17:58:56

+1
LA noire ve The Godfather II karışımı olmuş.İnsan bir takım elbise şapka verir şu adama karakteri geçtim kıyafet bile olmamış

CaSsErDoDo

11.9.2016 17:49:39

+2
Oyun çöp. Güzelim seriyi rezil ettiler. Mafia 1 ne güzel oyundu. Mafia 2 eksik ama idare eder bir oyundu. Bu tamamen çöp olmuş.

RedTurkei

11.9.2016 17:42:42

+6
içerdeki adamları görmek ne arkadaş.. ne anladım mafya olmaktan AC yada bildiğin Mgs Splinter Cell olmuş. Umudum kırıldı ümitliydim oysa

Ustanak

11.9.2016 17:34:34

+1
Ana karakter yarma gibi mübarek Beklentim çok düşüktü ama hoşuma gitti bu oyun içi videolar.. Bakalım ne olacak?

Gaara34

11.9.2016 17:17:49

+3
Bir kaç videoya göz attım da oyunun fiziği rezalet görünüyor.

luganoguz

11.9.2016 17:10:27

0
Bazı eksikleri dışında güzel olmuş bence oyun. İnşallah senaryosu sağlam olur da bizim için efsane olarak kalır seri.

oguzbesik

11.9.2016 17:02:18

+3
grafikleride aşırı kötü yollar çok parlak arabalar sanki hovercraft gibi uçuyo havası var. ilk gösterilenle bunun arasın bırak downgrade i ikisi bambaşka oyun resmen

Caped 117 Crusader

11.9.2016 16:36:04

+7
piyasanın bu tarz oyunlara ihtiyacı var kim ne derse desin, bence güzel olmuş

LMakani20

11.9.2016 16:34:24

0
vito yok mu

BSC Misafiri

11.9.2016 16:32:07

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bu oyun tamamen GTA olmuş mafia ile alakası yok
Ya her mafia 3 konusunun altına şu aynı boş yorumları atmaktan bıkmadınız.

Lifad

11.9.2016 16:31:13

+16
Mafia 2'de millet oyun open world değil diye ağlıyordu bunda ise oyun gta'ya dönmüş çok open world olmuş diyorlar oyun oynayan insana oyun beğendirmek zor

cikiacla

11.9.2016 16:23:54

+3
nerede o eski mafia oyunu bildiğin watch dogs oyununa dönmüş oyun.

BSC Misafiri

11.9.2016 16:11:47

+11
bu oyun tamamen GTA olmuş mafia ile alakası yok

Sarohan

11.9.2016 15:54:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: psicik96 halizhazırda olan GTA nın oyun motoru kullanmışlar . iyi iyi güzel . umarım konusu güzel olur .
GTA nın oyun motoru derken ? çünkü tamamen alakasız.

CoreGame

11.9.2016 15:35:47

0
Patlar

psicik96

11.9.2016 15:35:07

0
halizhazırda olan GTA nın oyun motoru kullanmışlar . iyi iyi güzel . umarım konusu güzel olur .

Sarohan

11.9.2016 15:25:59

+1
Gidip en leş videoları koymuşsunuz. IGN editörleri ne zaman oyunu oynasa adamı oyundan soğutur zaten. En azından şu video bile daha iyi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia III
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız