Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Maestia: Rise of Keledus'a Etkinlik Seli


      Free-to-play MMORPG fantazi oyunu Maestia: Rise of Keledus, bugün itibariyle, ender bulunan parçaları barındıran yepyeni iki Lucky Spins’in de dahil olduğu zengin etkinlik ve sayısız ödül serisi sunuyor. Daelia’s Attendance etkinliğine katılacak olan oyuncular daha yüksek kaliteli ödüllerle değiştirebilecekleri özel kuponlar kazanıyor. Dahası Homecoming etkinliğinde, her biri 12 avro değerindeki özel paketler de dağıtılacak.

      Temple Knights ve Superion Guardians’ın takipçileri bir kez daha yüksek kaliteli parçaların keyfini çıkarma şansı yakalıyor. Yeni Premium ve Gold Lucky Spins de fazladan indirim kuponları, altın, parşömen ve değerli parçalar sunuyor. Hatta maceraperestlerin şansı yaver giderse, daha hızlı hareket etmeyi ve saldırı esnasında eyer üstünde daha uzun süre kalmayı sağlayan Dragon Legacy’den de yararlanabilecek.

      Daelia’s Attendance etkinliğine katılan Maestia oyuncuları, her gün özel kuponlar kazanıyor ve bu kuponları yeni beceri puanları veya Premium Lucky Spins gibi çeşitli ödüllerle değiş tokuş etmek için 41 günleri oluyor. Oyunu 40 günde bitiren maceraperestler ise özel bir ünvanla ödüllendiriliyor.

   Son olarak, 23 Temmuz’a kadar Maestia: Rise of Keledus’da oturum açmayan tüm oyuncuları özel bir premium paket bekliyor. Homecoming etkinliğine katılan herkes 12 avro karşılığında bu eşsiz paketlerin sahibi olabilecek.
 
                                                                                                                    Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Maestia: Rise of Keledus Gravity Interactive MMO RPG Free2Play
Nintendo Direct Başladı! League of Legends'in Türkçe Sitesi Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Maestia: Rise of Keledus
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız