Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Keşif Oyunu Colossal Cave PS VR2'ye Geliyor

 
 
Geliştirici Cygnus Entertainment tarafından oyunculara sunulan point and click macera oyununun yeniden yapım sürümü Colossal Cave PlayStation VR2 geliyor. PS VR2 sürümü için bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Colossal Cave, 19 Ocak'ta PlayStation 5, Xbox Series, Switch, PC (Steam, Epic Games Store, Humble Store, Itch.io ve Amazon üzerinden) ve Quest 2 için çıkış yaptı. 2023'ün 1. çeyreğinde ise PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri için yayınlanacak. 
 
Keşif odaklı macera oyunu
 
 
 
Colossal Cave, hem keşif hem de macera oyunlarını sevenler için piyasaya sürülen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Keşif unsurlarını bolca bünyesinde barındıran yapım, oyuncuları sürükleyici bir dünyaya götürmeyi hedefliyor. Oyun içerisinde bulmaca ve macera unsurlarının yanı sıra ilgi çekici karakterler ve zorlu bölümler yer alıyor. 
 
Roberta Williams tarafından geliştirilen Colossal Cave, King's Quest serisine benzer şekilde her yaştan oyuncuya hitap ediyor. 
 
Colossal Cave PS VR2 çıkış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Colossal Cave PSVR2
JETT: The Far Shore için Ücretsiz Genişleme Geliyor: Given Time PlayStation VR2 Piyasaya Sürüldüğünde Hangi Oyunlara Sahip Olacak? Liste Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız