Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MSI Güç Tasarrufu Noktasında Öne Çıkan 2. Nesil ECO Anakartlarını Duyurdu

 
     Anakart teknolojilerinde önde gelen isimlerden MSI, 2.Nesil ECO anakartlarını duyurdu. Intel 100 serisi Skylake yongasetine sahip 3 yeni model MSI H170M ECO, B150M ECO, ve H110M ECO anakartlar yüksek güç verimliliği sunarken optimum performans seviyesini koruyor. Yeni MSI ECO serisi anakartlarda bulunan optimize edilmiş PCB ve devre tasarımı sayesinde performans, uyumluluk ve işlevsellikten ödün vermeden daha fazla enerji tasarrufu gerçekleşiyor. ECO Genie ve ECO Center Pro ile sistemin güç tüketimi ve özellikleri, kolay bir arayüz sayesinde tamamen kullancının kontrolü altında oluyor.
 
     2.Nesil MSI ECO Serisi anakartlar önceki nesle oranla daha fazla özelliğe sahip, hem de güç verimi ve performans kaybı olmadan. 15kV akım koruma özelliği ile gelen LAN Protect desteğine sahip Intel® Gigabit LAN kararlı ve güvenli bir ağ çözümü sunuyor. Özenle seçilmiş ve test edilmiş bileşenler ve malzemeler ile Guard-Pro ve Military Class sektördeki en üstün kararlılık değerlerinden birini sağlıyor. Ayrıca Audio Boost teknolojisi de artık MSI ECO Serisi anakartlarda yer alıyor.
 
     Kısaca belirtmek gerekirse MSI ECO Serisi anakartlar güç verimliliğine odaklı. ECO serisinde kullanılan devre kartı da anakartların daha az güç tüketmesi için geliştirilmiş bir donanım tasarımı. Yeni PCB tasarımında ayrıca donanım tabanlı kontrol ile anakart üzerindeki tüm gücü kesebilecek özellikler bulunuyor. Tümleşik özelliklerin donanımsal olarak yönetilmesi, bekleme konumunda tüketilen enerjinin de kontrol edilebilmesini sağlıyor.

     MSI ECO serisinin PCB tasarımı güç tasarrufu yaparken performansı da optimum seviyede tutmayı hedefliyor. Diğer güç tasarruf çözümlerinde performans, voltajın ve saat frekansının düşürülmesi nedeniyle büyük ölçüde azalırken MSI ECO serisi anakartlar tüm enerji tasarruf modlarında %100 performanstan ödün vermiyor.

     MSI ECO serisinde uyumluluk konusunda da endişe artık sona eriyor. MSI ECO serisi anakartlar tüm Intel 6.nesil Core, Pentium ve Celeron işlemcilere destek veriyor. Enerji tasarrufuna yönelik tasarımları ile MSI ECO Serisi anakartlar Intel S & T serisi güç verimlilikli işlemcilerle tam uyum içinde çalışıyor. Yüksek hızlı DDR4 bellekler de hem tek kanal, hem de çift kanal modunda destekleniyor.

     MSI ECO Genie, ECO profillerini kolayca özelleştirmeniz için BIOS içine eklenen yeni bir çözüm. 3 adet ön tanımlı modun yanı sıra, hyper-threading gibi özellikleri devre dışı bırakmak ya da voltaj modlarını seçmek gibi detaylı işlemlere de olanak tanıyor.
 
     ECO Center Pro ile kasa fanları, LED ışıkları gibi tüm bileşenlerin gücünü kesebilirsiniz. Kolay kullanım için ECO Center Pro, 3 ön tanımlı, tamamen özelleştirilebilir güç tasarruf modu sunuyor: ECO modu, Lounge modu ve Server modu.
 
     MSI'ın 2. nesil ECO Anakart modelleriyle ilgili detaylara H170M ECO, B150M ECO ve H110M ECO sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
MSI PC Laptop Bilgisayar Dizüstü Oyun
Lokum Games’in 3D Bilardo Oyunu Pool Elite, Android Tabletlerde God of War Yapımcısının Yeni Duyurusu Hiç de Beklemediğimiz Bir Oyun Çıktı

BSC Misafiri

4.12.2015 02:01:50

0
MSI bu işi biliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MSI
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız