Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MSI, Computex Taipei Fuar Alanını Kasıp Kavuracak


       Asya'nın en büyük ICT ticaret fuarı olan COMPUTEX TAIPEI, 2 Haziran Salı günü başlayacak ve 6 Haziran Cumartesi gününe kadar sürecek. COMPUTEX TAIPEI, büyük teknoloji firmaları ile iletişime geçerek en yeni ürün ve teknolojileri hakkında bilgi almak için en doğru yer. Bu yıl 35'si düzenlenecek olan COMPUTEX TAIPEI yine geniş salonlarında yeni teknoloji ve trendlere evsahipliği yapacak ve 5000'in üzerinde standda 1700 üzerinde katılımcı ile en yeni ürünleri, yenilikleri ve cihazları görme imkanı sunacak. Dünyanın önde gelen oyun markası MSI ise COMPUTEX'te ödül sahibi dizüstü, AIO PC, anakart, ekran kartı ve sunucu gibi ürünleri ile boy gösterecek. MSI Global satış ve pazarlama direktörü Eric Kuo, “MSI her zaman yenilikçilik, tasarım ve verimlilik için çalışmıştır. Bu yılki COMPUTEX TAIPEI fuarında en son yeniliklerimizi sunacak ve ziyaretçilerimize bambaşka bir dijital oyun deneyimini tanıtacağız", dedi.


Öncü ürünler ve en yeni teknolojiler

     Oyun donanımlarında dünyaca tanınan MSI, övgüler toplayan GAMING serisi laptop ürünlerinde 5.nesil Intel® Core i7 işlemci, Tobii Göz takip teknolojisi, yeni ExtremeRangeTM Technology destekli Killer Wireless-AC 1535, Nahimic ses teknolojisi, NVIDIA® G-SYNC ve SLI gibi birçok özellik kullanıyor. K5100M/4100M extreme Quadro grafiklere sahip iş istasyonları ve True Color teknolojisine sahip yeni P serisi dizüstüler de görmeye değer ürünler arasında.

    Fuarda sergilenecek modeller arasında MSI Nightblade MI GAMING barebone, AG270 3K, Gaming 24GE ve Gaming 24GE 4K GAMING serisi AIO PC'ler de bulunuyor. Ayıca yeni Pro Serisi AIO'lardan Pro 24 2M ve yüksek enerji verimliliği sunan Mini-PC modelleri de görücüye çıkacak. Nightblade MI, ufak tasarımında Intel® Core i7 işlemci ve NVIDIA® GeForce 900 serisi ekran kartı gibi güçlü bir donanımı destekliyor. GAMING serisi AIO PC'lerde ise oyunlarda en iyi deneyim için çeşitli GAMING özellikleri mevcut. Pro 24 2M modelinde, Intel® Core i5 quad-core işlemcinin yanında optik çoklu dokunmatik geniş görüntüleme açısına sahip bir panel var. Cubi ise hem genişleme yetenekleri, hem de Intel® işlemcileri ile ufak ve akıllı bir çözüm.

      Anakartlarda ise MSI birçok Intel® X99/Z97 GAMING, Overclocking ve Classic serilerini hem oyuncular, hem de hızaşırtmacılar, hem de profesyoneller için çeşitlendirerek özelleştirilmiş anakart tasarımını yeni bir seviyeye taşıyor. COMPUTEX 2015 Best Choice Golden ödülü sahibi X99A GAMING 9 ACK ve Best Choice ödülü sahibi X99A XPOWER AC, anakart ürün gamının öne çıkan modelleri olarak Best Choice Award pavyonunda (Area I, 1.kat, Nangang Exhibition Hall) etkinlik süresince ziyaret edilebilecek. Aynı derecede etkileyici olan MSI GAMING serisi ekran kartları da güçlü oyun özellikleri ile yüksek sistem gücü gerektiren oyunlarda kullanıcıların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MSI PC Laptop Bilgisayar Dizüstü Oyun
Batman Arkham Knight'ta Harley Quinn Olarak Oynamak İster Miydiniz? Hearthstone'un Eğlenceli TV Reklamı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

4.6.2015 07:26:53

0
Çok güzel duruyor... kart yani. :)

Tiny Titan

3.6.2015 20:46:45

0
Bu hatun geliyorsa gitcem

bedryy3

3.6.2015 12:19:00

+2
MSİ fuarı coşturuyor

FreeMaNMeliH

3.6.2015 11:27:18

0
sanal olarak fuarı gezebilsek KEŞKE....

Mütevazı Üye

3.6.2015 11:15:30

0
msi candır gerisi heyecan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MSI
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız