Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MMORPG Chrono Odyssey, Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

 
 
Güney Kore merkezli oyun geliştiricisi NPIXEL, Unreal Engine 5 destekli MMORPG Chrono Odyssey için oynanış fragmanını yayınladı. Bunun yanı sıra PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için oynanabileceğini duyurdu.
 
Yayıncı NPIXEL, daha önce duyurduğu iOS ve Android sürümleri için ise bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Chrono Odyssey yapımcısı Samuel Seo bir basın açıklamasında, "Bugün, tutkumuz ve takdirimizle fragmanımızı yayınlıyoruz. Chrono Odyssey, sürükleyici oyun deneyimleyebileceğiniz ve hevesli oyuncular tarafından yaratılan iddialı bir proje." dedi.
 
Fragmanda, oyunda yer alan hava değişimi, savaş ve çevredeki ortam gösterilmekte. Yayıncı, bunları oyunculara göstermek için yenilikçi oyun mekaniğini sergiliyor.
 
Oyun uzay-zaman hakkında bir hikaye, geniş ölçekli savaşlar, keşif unsurları, 18 karakterin sınıfının bulunacağı benzersiz bir sınıf sistemi ve Unreal Engine 4 ile gerçekçi görseller sunacağının sözünü veriyor.
Oyunun müzikleri de daha önce Resident Evil 7: biohazard ve God of War gibi oyunlar üzerinde çalışmış Cris Velasco'dan geliyor. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MMORPG Chrono Odyssey Xbox series PC PS5
İddia: Assassin’s Creed Mirage Ağustos ayında geliyor! Yarış Oyunu F1 23, 16 Haziran'da Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

romedon

4.5.2023 11:25:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bayağı iyi gözüküyor ama sadece görünüş iyi olmasına yetmiyor. Black Desert Online'da kapalı beta sürecinden beri oynuyorum, şuana kadar gördüğüm en iyi grafikli oyun gerçekten ama kendinize amaç uydurmazsanız, end game içeriği çok sıkıcı olduğu için bir yerden sonra artık oynanmıyor. Bu tür MMORPG oyunlar çıkmadan önce end game içeriğine çok kafa patlamaları gerekiyor, yoksa hayatsız oyuncular 2 günde ana görev serisini bitiriyorlar sonra salıyorlar.
o oyunda yapacak hiç bişey yok. saatlerce aynı slotu kes aşırı sıkıcı. Elder scrolls onlinea başladım bdo salıp aradaki fark muazzam iyi. Dungeon sistemi oldukça iyi git 5 bin tane aynı yaratığı saatlerce kes demiyor.

BSC Misafiri

4.5.2023 09:36:29

0
Bayağı iyi gözüküyor ama sadece görünüş iyi olmasına yetmiyor. Black Desert Online'da kapalı beta sürecinden beri oynuyorum, şuana kadar gördüğüm en iyi grafikli oyun gerçekten ama kendinize amaç uydurmazsanız, end game içeriği çok sıkıcı olduğu için bir yerden sonra artık oynanmıyor. Bu tür MMORPG oyunlar çıkmadan önce end game içeriğine çok kafa patlamaları gerekiyor, yoksa hayatsız oyuncular 2 günde ana görev serisini bitiriyorlar sonra salıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız