Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MIBR, 3 Oyuncusuyla Yollarını Ayırma Kararı Aldı

 
     Brezilyalı elektronik spor organizasyonu MIBR, koçları Ricardo "dead" Sinigaglia başta olmak üzere Fernando "fer" Alvarenga ve Epitácio "TACO" de Melo ile yollarını ayırma kararı aldığını duyurdu. 
 
 
     Öte yandan takımın kaptanı ve AWP rolü oyuncusu Gabriel "FalleN" Toledo, aktif kadrodan ayrıldığını ve bir süreliğine yedeğe geçtiğini duyurdu. 2 Major şampiyonu Brezilyalı, yönetimin fer ve TACO ile yollarını ayırmasından hiç memnun olmadığını içeren bir yazı da paylaştı.
 
     "Son birkaç hafta zor ve yorucu bu yüzden geleceğimi düşünmek adına bir süre yedeğe geçmeye karar verdim. MIBR yönetiminin kadroda yaptıkları değişiklikleri kesinlikle onaylamadığımı buradan bildiriyorum. Takım olarak geldik takım olarak gideriz." 
 
     Son zamanlarda aldığı kötü sonuçlarla isminden söz ettiren MIBR, kadrosunun dağıldığını söylemek mümkün. Brezilyalı takım en son 2018 yılında Çin'de düzenlenen ZOTAC Cup Masters 2018 turnuvasında şampiyonluk elde etti. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Captain Tsubasa: Rise of New Champions İlk Haftasında 500 Binden Fazla Sattı Steam'de THQ Nordic ve Deep Silver Yayıncı İndirimleri

xenferious

21.9.2020 01:26:01

0
-fer nereye giderse oranın en komik ve sevilen adamı olacaktır :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız