Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS : Rising, Kendini Sevdirecek


 
     Oyun dünyasının dahi isimlerinden biri olarak kabul edilen ve Metal Gear Solid ile özdeşleşen Hideo Kojima'nın açılan Twitter hesabından açıklamalar gelmeye başladı.
 
     Twitter hesabında serinin en merak edilen oyunlarından biri durumundaki oyunu Metal Gear Solid : Rising'ten bahseden Kojima, Rising'in yeni kullanıcılar yaratacağını belirtti. Yani daha önce Metal Gear oynamış ve oyunun dinamiklerini beğenmeyen oyuncuların da kalbini çalacak bir oyun ile karşılaşabiliriz.
 
     Bazı kıyaslamalarada giden Kojima, MGS : Rising'i yeni bir ekibin yaptığını, MGS : Peace Walker'ın ise normal MGS dinamiklerine sahip olsa da farklı bir oynanış sunacağını, yeni bir dizayna sahip olduğunu ve başında kendisinin bulunduğunu da sözlerine ekledi.
 
     Geçtiğimiz E3 fuarında Hideo Kojima'yı Microsoft lansmanında görmemize olanak sağlayan MGS : Risin PS3 ve Xbox 360 için yapılıyor. Oyun hakkında şu an hiç bir bilgi ve görselde bulunmuyor. Dolayısı ile çıkış tarihi de bir muamma. Umarız bu E3'te Raiden'ın başı çekeceği oyundan yeni bilgilere kavuşuruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Action Metal Gear ps3 xbox 360 Metal Gear Solid : Rising
Brink'ten Müthiş Bir Tanıtım Videosu Splinter Cell: Conviction Demosu Onaylandı

ilterler1991

12.3.2010 20:23:30

0
bir yanlışlık olmuş herhalde oyun pc yede çıkarılacak!!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız