Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS V'te Zorluk Dereceleri Arasındaki Farklar


      Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ve MGS V: Ground Zeroes'un videolarını izleyince oyunun zorluğu hakkında şüpheye mi düştünüz? Kojima Productions yetkilileri bu konuda endişelenmemize gerek olmadığını söylüyorlar.
 
      Yetkililerin açıklamasına göre şu ana kadar yayınlanan videolar oyunların "normal" zorluk derecelerine ait. Hard Modu seçince büyük farklılıklarla karşılaşacakmışız. Örneğin düşman sizi fark ettiğinde ani bir hareketle onu durdurmanızı sağlayan "Reflex mode" özellik Hard mod'ta bulunmayacak.
 
     MGS V'in hala bir gizlilik oyunu olduğunun vurgulanması da oyundan beklentilerimizi arttırıyor. Bazı oyuncular videolarda aksiyonun dozunun kaçmış olduğunu düşünmüşlerdi. Neyse ki yetkililer bu oyuncuların yüreklerine su serpti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak metalgearinformer metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Call of Duty:Ghosts En Çok Hangi Platformda Sattı? Pokemon X & Y'nin 1.2 Yaması Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.12.2013 13:21:23

0
Pc ye de geliyor arkadaşlar dimi?

BSC Misafiri

15.12.2013 21:46:54

+1
Oyunu zor yapan sey normalde olan bir seyin hardda olmamasi degildir. Yani atiyorum normalde 3 kursunda oluyorsan hardda 1 kursunda olmek ??? Yada dusman seni normalde 5 metreden farkediyorsa hardda 3 metreden farketmesi. Bunlar oyunu zorlastirir ancak basit zorlastirmadir ve yapay zeka ile alasi olmayen seyler. Ben oyunda bu tur zorlastirmalardan nefret ederim., Atiyorum sen siperdesin dusman sana dogru normal modda kosup ates ediyor. Hardda da ayni sekilde davraniyor. Tek fark senin daha kolay olmen ama dusmanin daha zor olmesi. Bu mudur yani zorluk seviyesinin ayarlanma sekli. Ekleme cikarma midir ? O zaman ben size en zor modu soyleyim, STreet fighter da kirmizi perfect de (tum enerji barin biter hepsi saridan kizmisi olur yani olmene bir hamle kalmistir) baslat adami, tek hata da direkt olsun. Bu mudur yani oyunu zorlastirma mantigi ? Yani anliycaginiz yapay zeka ile zorlastirma isi bu nesilde de yas. Zeki dusman goremeyecegiz sanirim hic bir zaman.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız