Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS V: Ground Zeroes'un Yeni Güncellemesiyle Kaydınızı Phantom Pain'e Taşıyabilirsiniz

 
     Geçtiğimiz gece ön yüklemeye açılan Metal Gear Solid V: Phantom Pain'de, Ground Zeroes'da yaptıklarınızın etkisini görmek ister miydiniz? Ground Zeroes'un PS4 için yayınlanan yeni güncellemesi kayıt dosyalarınızı Phantom Pain'e aktarmanıza olanak tanıyor.

     Yaklaşık olarak 350 MB'lık bu güncellemeyle taşıyacağınız kayıt dosyalarınızın Phantom Pain'de ne şekilde karşınıza çıkacağı henüz net değil. Ancak merak ediyorsanız bunu Phantom Pain oynarken fark edeceksinizdir.

     Xbox One için de yayınlanması planlanan güncelleme henüz oyuncularla buluşmadı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameInformer metal gear solid metal gear metal gear solid ground zeroes open world fox engine pc open world açık dünya ps3 xbox 360
Final Fantasy XV'in Araç Sürme Dinamiklerine Yakından Bakın (Video) MSI GTX 980Ti Lightning Hız Aşırtma Konusunda İddialı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Pc'de update gelmeyecek beyler, upload opsiyonu vardı zaten
''kayıt dosyalarınızın Phantom Pain'de ne şekilde karşınıza çıkacağı henüz net değil.'' Eğer şunları helikopterle askeri üsden çıkartırsanız, phantom pain'de üssünüze asker olarak kullanabilceksiniz: 1. Mahkumlar (ana ve yan görevlerdekiler dahil.) 2. Yan görevlerin birinde suikast ettmemiz istenen iki asker(kullanmak için öldürmek yerine helikopterle çıkarmanız lazım ) 3.Bir kaset almak için konuştuğumuz Amerikan ajanı (yan görev) 4. Bir de iki sniper varmış ama onları bulamadım. Toplam 18 veya 19 asker çıkartabiliyoruz, phantom pain'de kullanmak için. Bunun dışında da savelerin bir faydası yok. VEYA Çakallık yapıp netten 100% save file bulabilirsiniz böylece hem herkesi kurtarcam diye uğraşmak zorunda kalmazsınız hem de phantom paine başladığınızda daha fazla askeriniz olur.

mementopolis

31.8.2015 13:34:16

0
Haha oyun geldi bende güncellemeler indiriyordum . 356MB Ground Zeroes'te için. 421 MB Phantom Pain için indiriyor şu anda.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Ground Zeroes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız