Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS V: Ground Zeroes'tan PS3/4'e Özel Görev


    Hideo Kojima'nın PS4'ün çıkış günü etkinliğine özel duyurusu belli oldu. Kojima, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes için PlayStation 3 ve PlayStation 4'e özel bir görevi duyurdu. Deja Vu Mission adındaki görevde eski Snake'i oynayacak ve eski günleri hatırlayacaksınız. Konuyla ilgili yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid metal gear metal gear solid ground zeroes open world fox engine pc open world açık dünya ps3 xbox 360
Destiny Betası İlk Başta PlayStation'larda İlk PlayStation 4, Sahibini Buldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KillerGhost

15.11.2013 16:48:55

0
Sadece skin değil başlı başına bir görev bu içerik.Fark ederseniz askerlerde MGS1'deki gibi,Kar var ve sonunda MGS1'de kurtarmaya çalıştığımız kişilerden Donald Anderson'ı görüyoruz(MGS3'deki Sigint).Bu DLC'de Grey Fox,Meryl,Liquid gibi karakterleride görürüz(belki).Ayrıca DLC'de Snake konuşuyorsa(büyük ihtimal evet) David Hayter tarafından seslendirilmeli yoksa Deja vu falan olmaz.

berkayde

15.11.2013 14:32:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri zaten eski snake ile oynamıyormuyuz :) naked snake solid snake'in babası değil mi ??? naked snake ile oynarken nasıl ileriki bir zamanın solid snake'in anılarına deja vu yaparız ki, ortada pek büyük bi süpriz yok kojima 1 kostüm için bu kadar milleti galyana getirdin ne diyeyim ben sana :)
naked snakein eski halini oynuyacakmisiz mgs3 den oncesini oynayabiliriz

BSC Misafiri

15.11.2013 10:39:27

0
zaten eski snake ile oynamıyormuyuz :) naked snake solid snake'in babası değil mi ??? naked snake ile oynarken nasıl ileriki bir zamanın solid snake'in anılarına deja vu yaparız ki, ortada pek büyük bi süpriz yok kojima 1 kostüm için bu kadar milleti galyana getirdin ne diyeyim ben sana :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Ground Zeroes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız