Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS 5'e Kinect ve Smartglass Desteği Gelebilir


     Hideo Kojima'nın yeni teknolojilere ne kadar meraklı olduğunu biliyoruz. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'de de bu teknolojileri kullanmak isteyen Kojima, Xbox One'ın Kinect ve Smartglass desteğini araştırıyor. Kojima'nın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
     "Kinect kendi başına çok sayıda farklı özelliği getiriyor ve sesli komut desteği ile neler yapabileceğimizi, işaretlerle yönlendirme özelliklerini nasıl kullanabileceğimizi araştırıyoruz."
 
      Bunun yanında Xbox One'ın grafiksel yetenekleriyle de özel olarak ilgilendiğini açıklayan Hideo Kojima; hem görsel, hem de oynanabilirlik konusunda özel şeyler sunmak istiyor gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
inFamous: Second Son'dan Harika Görüntüler The Evil Within'den Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.6.2013 20:56:28

-1
her şekilde heyecanı ve eğlenceyi arttıran fikirlere açığız:) umarım Xbox ın özelliklerini çok iyi kullanır. bomba at dediğimde bomba atsın. takım arkadaşıma sağa koş dediğimde sağa koşsun:) benim gamepad ile yönlendirmediğim oyunun diğer kahramanlarını kinect ile yönetmek isterim.

Fearless_tr

24.6.2013 15:04:24

-2
Kojimanin playstation'daki 8 milyon metal gear fanini görmemezlikten gelir gibi surekli xbox icin aciklama yapmasi hic hosnut degil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız