Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MAJ3R, LDLC Takımına Transfer Oldu

 
      Geçtiğimiz günlerde CS:GO kadrosu ile yollarını ayıran Team LDLC, yeni kadro oluşturma kararı aldı ve yeni takımın ilk oyuncusu duyurdu. Fransız takımın transfer ettiği ilk oyuncusu eski Space Soldiers oyuncusu Engin "MAJ3R" Küpeli oldu. Daha öncesinde de LDLC takımında mücadele eden 28 yaşındaki profesyonel oyuncu, yeniden eski takımına geri döndü. Transfer öncesinde sosyal medya üzerinden açıklama yapan MAJ3R, Space Soldiers takımında geçirdiği 2 yılın çok değerli ve essiz olduğunu vurgularken takımdan ayrılma kararının zor bir süreç olduğunu belirtti ve herkese teşekkür etti.
 
     Team LDLC, Engin "MAJ3R" Küpeli'nin transferinin ardından eski Envy takım oyuncusu Christophe "SIXER" Xia'yı da transfer ettiğini duyurdu. Geçmişte SIXER ile MAJ3R, Millenyum takımında birlikte oynamıştı.
 
     Team LDLC yeni CS:GO kadrosu ile ilk mücadelesini 9 Nisan tarihinde ESEA Sezon 30 Avrupa ve 12 Nisan tarihinde Charleroi Esports turnuvasında verecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
We Happy Few'un İlk DLC'si Çıktı VFŞL 2019 Kış Mevsimi'nin İlk Finalisti Bahçeşehir SuperMassive Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız