Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lunapark yönetim oyunu Park Beyond için oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Limbic Entertainment, lunapark yönetim oyunu Park Beyond için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Oynanış fragmanı içerisinde çeşitli yönetim araçları, renkli manzaralar ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
 
Eğlenceli bir yönetim oyunu
 
 
 
Park Beyond'da oyuncular lunaparkların her yönünü özelleştirebiliyor ve bunun yanı sıra arka planda bizlere aktarılan bir hikayeyi ortaya çıkarabiliyor. Detaylı yönetim unsurlarının ve araçlarının olduğu bu yapım içerisinde park içerisine birçok yapı inşa edebiliyor, yerleştirebiliyor ve bunların nereye kurulacağını tamamen siz ayarlıyorsunuz.
 
Oyun içerisinde farklı farklı yapılar inşa edebiliyor ve bu inşa edebildiğimiz yapılar arasında mağazalar, eğlence araçları ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda bulunan mağazaları, personeli ve fiyatları tamamen biz yönetebiliyoruz ve bu sanal alana tamamen biz hakim oluyoruz.
 
Park Beyond, 16 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca oyunun 9 Mayıs'ta PC kapalı beta testinin yapılması planlanıyor.
 
Park Beyond oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon park yönetim
Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case duyuruldu EA, The Sims 4'ün 70 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Park Beyond
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız