Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Loretta Konsollara Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını DANGEN Entertainment'ın ve geliştiriciliğini Yakov Butuzoff'un üstlendiği Loretta konsollara gelmeye hazırlanıyor. Detaylara göre bu yapım 11 Nisan tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak. Aynı zamanda oyunun fiyatının 15 dolar olduğunu belirtelim.
 
Loretta psikolojik unsurları içeren bir yapım
 
 
 
Loretta ilk olarak 16 Şubat 2023'te Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyunda psikolojik unsurlarla beraber bir kadın karakteri kontrol ediyor ve bu kadın karakteri kontrol ederken ürkütücü unsurlarla karşılaşabiliyoruz.
 
Yapım içerisinde ihanet, sadakatsizlik, ilişki sorunları ve daha fazlası yer alıyor. Tüm bunlarla beraber uğraşırken aynı zamanda bulunduğumuz ortamı araştırmaya koyuluyor ve etraftan bulduğumuz ipuçları ile neler olup bittiğini anlamaya başlıyoruz. Oyun aynı zamanda İngilizce, İspanyolca, Rusça, Japonca, Korece, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dillerini destekliyor.
 
Konsol fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu psikolojik gerilim hikaye Loretta
Dragon's Dogma 2'ye İlk Bakış: Yılın En İyisi Olur Mu? Microsoft Rewards Programı Sonlanıyor: Xbox Rewards Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Loretta
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız