Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lord of The Rings Dizisinde Çıplaklık ve Cinsellik Olabilir

 
Bildiğiniz üzere şu anda Amazon, Lord of The Rings dizisi üzerinde çalışıyor. Dizinin çekimleri salgın öncesinde başlamıştı, ancak ne yazık ki salgın başlayınca durdurulmuştu. Geçtiğimiz haftalarda da dizinin çekimleri tekrar başladı.
 
Hayranlar dizi duyurulduğundan bu yana ikiye ayrılmış durumda. Kesinlikle istemeyenler ve nasıl olacağını merak edenler olarak. Dizi ile ilgili yapılan son haber ise bazı hayranları sinirlendirdi. 
 
Son raporlara göre dizinin 18+ olacağı ve içerisinde çıplaklık ve cinsellik barındıracağı açıklandı. Henüz olarak resmi bir açıklama değil, ancak özellikle cinsellik içeren sahneleri daha kaliteli olması için özel bir isim ile anlaşıldığı bile söyleniyor.
 
Bir başka fantastik roman serisinden uyarlanan Game of Thrones, bu konuda oldukça rahattı ve neredeyse her bölümde bu tarz sahneler vardı. Ancak ne Tolkien'in yazdığı kitaplarda ne de daha önce çıkan filmlerde bu tarz sahneler bulunmuyordu. Bu yüzden hayranlar biraz sinirli.

Sizce gerçekten cinsel içerikli sahnelerin olması yanlış bir karar mı, yoksa normal bir karar karar mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book The Lord of The Rings Dizisi The Lord of The Rings yüzüklerin efendisi yüzükleri nefendisi dizisi oyuncular vizyon tarihi amazon yayın tarihi ne zaman konusu hangi dönem
Doctor Who 13. Sezon Çekimleri Başladı Westworld'ün Yaratıcıları Amazon İçin Yeni Bir Bilim Kurgu Dizisi Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.10.2020 09:28:23

+1
Tolkein eserlerinin degistirilmesini istemezmiş, yaşlı herşeye kızan klasik amcalardanmış, ayıp ettiniz napim bende gider extendet versiyonu bir tur daha izliyeyim

fitamino

8.10.2020 00:25:06

+2
Aga ciplaklik cinsellik olacaksa demekki yapilan isten bi cacik olmayacak. Olum fantastik bir evren bu fantazik degil. Her boka ciplaklik sokmayin artik. Anamizla bacimizla dizi izleyemez olduk.

volcy123

7.10.2020 14:31:29

+1
Bi efsaneyi de bitirecekler boylelikle.

BSC Misafiri

7.10.2020 14:05:24

+1
geçmiş olsun

Babblebabble

7.10.2020 14:03:46

+3
Interracial da olacak mıymış. 2 elf vs 1 cüce.

JackTim

7.10.2020 13:57:34

0
Second Age Usta Tolkien'in çok detaylı anlattığı bir Çağ değil aradaki boşlukları dolduracak Amazon mecburen ama Tolkien Küllüyatında Çıplaklık yok değil bkz:Hurin'in Çocukları.

SH0O0GUN

7.10.2020 13:53:16

+3
Orc cüce v.s. karıştırmayın da, gerisine zaten herkes alıştı.

bersauron

7.10.2020 13:50:45

+1
Kitaplarını okumuş biri olarak beni rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Kitapta yazmıyor diye kimse sevişmiyor değil ya. O zaman birini işerken gösterdiklerinde de aa kitaplarda hiç kimsenin tuvalet ihtiyacı giderdiği yoktu diye mi çıkışacağız? Gereksiz uzatılmadığı sürece normal hayatın kaçınılmaz içeriğini eklemelerinde bir sakınca görmüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lord of The Rings Dizisi
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız