Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LoTRO: Destiny Puanları ile Ne Yapmalı?

Destiny Points ekranı

      Lord of The Rings Online'da 1'den fazla para birimi var. Bunlar oyun içinde normal kazandığınız paranın yanında bir de Destiny Points vs. adı altında yer alan para birimleri.
 
     Bir çok insan oyunu oynarken Destiny Puanlarına bakmıyor çünkü işin açıkçası bu puanlarla yapabileceğiniz şeyler kısıtlı. Bu puanlar bütün karakterleriniz arasında paylaşılıyor ve en çok PvMP yapanlar yani Monster Play oynayanlar için çok önemli. PvE takılanlar içinse o kadar önemi yok. Destiny Point kazanmak için, Level atlamak bunun yanında PvMP yapmak gerekiyor. Düşük seviyelerde karakterinizin kazandığı experience'ı yükseltmesi, dediğim gibi düşük seviyelerde oldukça yararlı, ancak seviyeniz yükseldiğinde alabildiğiniz buff''ların fiyatı da oldukça yükseliyor. Tabii şunu da eklemek lazım, oyunun bu durumunda şu anda sadece VIP oyuncular Destiny puanlarını harcayabiliyor.
 
     PvMP oyuncuları için, DP ile monster yani yaratığınızın yeteneklerini arttırabilir, trait ekleyebilir, tipinizi değiştirebilir ve daha bir çok şey yapabilirsiniz. Bir karakteri en yüksek seviyeye getirmek için yüzlerce hatta binlerce puana ihtiyacınız var.
 
    PvE oyuncuları için ise durum biraz daha farklı. Eğer Destiny puanınız varsa, harcayın. Bu puanları toplamanın PvE için neredeyse hiç bir yararı yok. Alacağınız her buff geçici bir süre kullanılabildiği için Level atlarken işinize çok yarayacaktır. Özellikle; Enhanced XP, Tomes of Experience ve Rouse Spirit seviye atlarken tam aradığınız şeyler olacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Massively Tirbune Games MMO RPG Lord of the Rings : Online
Game of Thrones'un 16 Bit Oyunu Olsaydı? Karos Online'a Yeni Sunucular Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lord of The Rings Online
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız