Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Witch Academia: Chamber of Time 2018'de PS4 ve PC'ye Geliyor

 
   Little Witch Academia: Chamber of Time 2018 başlarında Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 ve PC için çıkacak, Bandai Namco Anime Expo 2017'de duyurdu.
 
   Little Witch Academia: Chamber of Time, Küçük Cadı Akademisi (Little Witch Academia) anime ve mangasını temel alan bir 3D aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak.
 
   Küçük Cadı Akademisi (Little Witch Academia) animesinde Shiny Chariot adlı bir büyücüden ilham alarak ve etkilenerek Akko Kagari adlı kahramanımız Küçük Cadı Akademisi'ne girer. Amacı Shiny Chariot gibi havalı ve iyi bir büyücü olmaktır. Birinci sezon 25 bölümden oluşuyor, ilk 13 bölüm Türkçe altyazı veya Türkçe dublaj seçeneği ile birlikte Netflix üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
   Bandai Namco bir başka anime/manga video oyunu uyarlaması üzerinde daha çalışıyor. Popüler The Seven Deadly Sins anime ve manga serisini temel alan The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia 2018 başlarında Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıkacak.
 
   Little Witch Academia: Chamber of Time için yayınlanan duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Little Witch Academia: Chamber of Time Bandai Namco Küçük Cadı Akademisi
Resident Evil: Revelations 31 Ağustos'ta PS4 ve Xbox One için Çıkacak The Surge için Önümüzdeki Hafta Demo Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Witch Academia: Chamber of Time
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız