Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Big Planet 3 İki Farklı Firma Tarafından Geliştirliyor


     E3 etkinliğinde duyurulan ve serinin sevenlerini heyecanlı bir bekleyişe sokan Little Big Planet 3, bildiğiniz gibi tam olarak serinin diğer oyunlarını geliştiren ekip Media Molecule tarafından değil de Sumo Digital tarafından geliştiriliyor. Sony çalışanı Jim Ryan, durumun aslında böyle olmadığını oyun Sumo Digital tarafından geliştirilse de geliştirilme sürecinde hala Media Molecule'un da yer aldığını.
 
      Ryan, Sumo Digitals'ın harika bir ekip olduğunu ve onlarla çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Little Big Planet 3'ün Media Molecule gözetiminde Sumo Digitals tarafından geliştirildiğini açıkladı.
 
     PlayStation 3'de oldukça beğenilen Little Big Planet serisinin son oyunu Little Big Planet 3, PlayStation 3 ve PlayStation 4 için çıkacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Media Molecule Sony LittleBigPlanet LittleBigPlanet 3 PlayStation 4
Unreal Engine 4'ün 'Rivals' Demosu Tegra K1 Üzerinde Çalışıyor Söylenti: Sony Bend, 2012 Yılında Bir Projeyi İptal Etmiş

legendwarior3

27.6.2014 01:42:52

0
aynı zamanda sumo forza horizon 2 yi x360 a geliştiriyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Sumo_Digital
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LittleBigPlanet 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız