Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"LittleBigPlanet 2'yi PSP'de Görmek İsterim"


 
    PSP için LittleBigPlanet'e bayılmış olanlar bu haber sizin için geliyor. Media Molecule ortak kurucusu Alex Evans, LittleBigPlanet'in devamını PSP'de görmeyi gönülden istediği belirtti.
 
    Digital Spy'a konuşan Evans, oyunun avuçiçi versiyonunun büyük bir hayranı olduğunu, devam oyununu görmek istediğini ancak duyuru planlarının şimdililk olmadığını belirtti.
 
    “Harika olurdu, ancak dürüst olmak gerekirse şu anda PS^versiyonunu bitirmeye odaklanmış durumdayız. Bence ilk PSP versiyonunu yapan Cambridge stüdyosu harika bir iş çıkardı fakat şimdilik duyuru planlarımız yok maalesef. Bence olsa harika olurdu, çok çok harika olurdu."

    16 Kasım'da Amerika çıkışını yapacak olan LittleBigPlanet 2 için şimdilik Avrupa çıkış tarihi verilmedi. Ancak bu tarihe yakın olması bekleniyor. Avuç içi LittleBigPlanet 2'ye de kimse hayır diyemez herhalde...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Little Big Planet Portable PSP LittleBigPlanet 2 Portable
Yamauchi, Şimdiden Gran Turismo 6'yı Düşünüyor Söylenti: PSP 2 Yayıncı Firmalara Gösteriliyor

Alugard

20.8.2010 04:33:16

0
eminim çıkarsa mükemmel olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LittleBigPlanet Portable
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız