Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Limit Theory Altı Yıllık Geliştirme Sürecinin Ardından İptal Edildi

 
Kickstarter kampanyası olarak başlayan "RPG, RTS ve sandbox uzay keşif oyunu" Limit Theory altı yıllık bir geliştirme sürecinin ardından geçtiğimiz günlerde iptal edildi.
 
Limit Theory'nin geliştiricisi Josh Parnell Kickstarter sayfası üzerinden yaptığı açıklamada, oyunun "fiziksel, duygusal ve finansal tükenmişlikten" dolayı iptal edildiğini söyledi.
 
"En karanlık kabuslarımda bile bu günün geleceğini beklemiyordum, ancak şartlar sonsuz iyimserliğimin bile artık düzeltemeyeceği bir noktaya ulaştı. Limit Theory'i bitiremiyorum."
 
"Altı yılın ardından, finansal olarak, başlangıçtaki yatırımı aştım ve kişisel birikimlerimin çoğunu tükettim. Ancak en büyük sorun enerjim tamamıyla tükendi -- duygusal, zihinsel, hatta fiziksel olarak. Geçen her yıl beni daha çaresiz hale getiriyor. Zihnim bana baştan beri güç veren bu parlak, güzel umuttan uzaklaştıkça her yıl daha az ve daha az büyüyorum. Ben bir zamanlar olduğum gibi değilim." 
 
$50,000 hedef ile çıkılan Kickstarter kampanyasında Josh Parnell 5,449 destekçiden toplamda $187,865 bağış topladı. İptal haberinin ardından Kickstarter destekçilerinin çok büyük bir çoğunluğu Josh Parnell'e kızmak yerine onu anlayışla karşılayıp iyi dileklerini iletti.
 
Ek olarak, Josh Parnell yakında oyunun kaynak kodlarını yayınlayacağını da belirtti.

Limit Theory Kickstarter sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz
Darksiders III ‘Force Fury’ Fragmanı Fütüristik Arcade Yarış Oyunu Xenon Racer PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

BSC Misafiri

3.10.2018 16:32:36

0
İyi yapmış, bağış ayağına para çar çur edenlere ders olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız