Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lightning Returns için Lara Croft DLC'si (Video)


     Square Enix, Lightning Returns: Final Fantasy XIII için son Tomb Raider oyunundaki Lara Croft'un kostümlerini DLC olarak duyurdu. 11 Şubat'ta yayınlanacak olan bu DLC ile Lightning adeta bir hazine avcısına dönüşüyor.
 
    DLC'yi satın aldığınızda Lara Croft'un giysilerinin yanı sıra Survivor’s Axe ve Riot Shield gibi ekipmanlara da sahip olacaksınız. Aşağıda bu indirilebilir içerik için yayınlanan videoyu bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Lightning Returns: Final Fantasy XIII Final Fantasy XIII-2 Lightning Square Enix Playstation 3 Xbox 360 Fabula Nova Crystallis
Outlast Xbox One için de Çıkabilir AC IV: Freedom Cry Bağımsız Olarak Satılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

resh_aykut

6.2.2014 03:41:42

0
Resmen kendinle çelişiyorsun. Final fantasy xv in xiii den bir farkı yok . Geliştirilmiş bir savaş sistem aksiyonun dibi ki xiii ona nazaran daha yerinde bir oyun. Final fantasy xii nin savaş sistemi bile demişsin de 15 çok eskiye benziyormuş gibi konuşmuşsun... Bu oyunun yapımcıları herşeyin farkında en azından bu trailerdan sonra bunu anladım : http://www.youtube.com/watch?v=fQrBSO74DzA&app=desktop Farklı tatlar denemek istiyorlar.Bunu hala idarak edemeyenler var. Bu trailer da olanlar basit bir animasyondan ibaret değil. Ne yaptıklarının ve yapabileceklerinin farkındalar...Kendilerini trollemeye çalışanlar için güzel bir kapak olmuş. Ff xv xiii den güzel olur ama iki oyun da eskilerle kıyaslanamaz. Ffxiii serisiyle ilgili sayfalar dolusu makale okudum. Hatta ff xiii oyunu çıkmadan önce japonca yayınlanan ing ye çevrilmeyen bir videoyu sonradan metne dökmüşler. Ff xiii xiii 2 bu oyun , type zero , final fantasy xv hepsi aynı evrende geçiyor ve bu evrendeki genel hikaye tanrılar ve rolleri hiç basite indirgenecek bir hikaye değil... Hiç bir oyun için değil. Tabi bu evrenin hikayesini bilmeyenler videolardan edindikleriyle yetindiği için yazılmış cızilmiş bir hikaye sanıyor. Bhunivelze , lindzei, etro , falcie , mwynn , eidon , chaos , ilk insan yeul ... Bunların hepsi o saydığım oyunların temelini oluşturan bir efsane. Çoğu ff xiii oynamış ff xv i merakla süzüp bekleyen insanın bile haberi yok... Uzun lafın kısası hepsi birbiriyle bağlanıtlı oyunlar ff xv de stella etronun tablosuna bakıyordu. Oynamak istemeyenin keyfi bilir ama oynadığı , oynayacağı oyundan keyif almak isteyen bi efsaneyi baştan sona okuyup ff xiii serisinin hikayesini takip etmeli. Çünkü herşey kafaya daha net oturuyor. Ben bile xiii serisinin bu kadar derin olduğunu düşünmüyordum. Okuduğum ve öğrendiğim şeyler sayesinde lightning returns ve final fantasy xv hakkında heyecanım git gide artmaya başladı çünkü. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Fabula_Nova_Crystallis_Final_Fantasy

Noctis_Strife

5.2.2014 21:30:36

+1
Demosunu denedim, tamam CGI lar güzel savaş sistemide çok kötü değil hani ama kız giydirme oyunu gibi olmuş, (hani kızda güzel olsa, insan biraz dolgun yaparda bari, neyse... :P) nerelere gidiyor bu seri bilmiyorum, önceden yan oyunları bile (bkz. Tactic, Crystal, X-2) şahane olurdu şimdi yerlerde adeta, cidden oynarken pozitif yaklaştım hani güzeldir heralde o kadar da değildir diye ama içine etmişler oyunun, umarım bu sondur ve Lighting'de görmeyiz, soğuttular ondan da, seridende, topunuzun belasını... Zamanında FF XII'ye kötü diyordum sistemi dğeiştirdiler atmosferi epey değişti falan diye onu mumla arıyorum şuan... Ama XV'den umutluyum, en azından yeni soluk getirmeye çalışıyorlar ve bir şeye benzeyecek gibi, tabii oyun çıkarsa... (2006'da duyurulmuştu, düşünün)

BER10GS

5.2.2014 20:26:22

+2
Hiç yakışmamış.

resh_aykut

5.2.2014 20:05:47

+2
Bunca zamandır hiçbir oyunda kıyafete para vermedim bunda da vermicem . DLC lere boğdu bütün oyun yapımcıları bizi . Soul sacrifice yapımcısı bütün dlc leri bedava vermişti , örnek alınmalı... Neyse , Lightning 'e Aerith kıyafeti hiç gitmemişti badass yapısına uymuyordu hiç ama bu fena olmamış .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız