Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Life is Strange 2 Üçüncü Bölüm Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Dontnod Entertainment, Life is Strange 2'nin üçüncü bölüm çıkış fragmanını yayınladı. Üçüncü bölüm 9 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Üçüncü bölüm hakkında:
 

Beaver Creek'teki kaçıştan birkaç ay sonra Sean ve Daniel Diaz'ın Meksika'ya olan yolculuğu üçüncü bölümde devam ediyor. İki kardeş serseri ve kaçaklardan oluşan bir topluluğun arasına katılarak yaşamı toplumun dibinde deneyimliyorlar ve yolculuklarına devam etme amacında yeterli parayı bir araya getirebilmek için yasa dışı bir çiftlikte çalışmaya başlıyorlar.
 
Yeni arkadaşlıklar, ilişkiler ve mentorlar Sean ve Daniel'ı etkiler ve bu durumlar kendileri ve birbirleri hakkında daha fazla bilgi edinmeye teşvik eder. Kardeşler arasında sürtünme ortaya çıkıyor ve kararlılıkları bir kez daha test ediliyor. Gerginlikler arttıkça, güçlü bağları devam edecek mi? 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Life is Strange Square Enix Dontnod Entertainment PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Close to the Sun PC Çıkış Fragmanı Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

chris92

3.5.2019 22:46:15

0
ilk oyunun ve ara oyununu çok severek oynamıştım hatta ilk oyun olmasa bile ara oyun ağlatmıştı beni ama 2.oyunu karakterleri değiştiği için sanırım ilk bölümü bile yüklemedim sizce hatalımıyım ? zaman ayırmaya değer mi

BSC Misafiri

2.5.2019 23:33:21

0
İlk LiS oyunu PS+ sayesinde, çok sıkıldığım bir sonbahar haftasonusu yapacak daha iyi bir işim olmadığı için indirmiştim. Kendimi bildim bileli oyun oynarım ve hayatımda bu kadar süpriz yaşadığım bir oyun hatırlamıyorum. Karakterlerin bizim kültürümüzde birebir yansımaları olması (Hep demişimdir Türkiye bir AB ülkesi değil küçük Amerika'dır diye:) da hikayeye çok büyük bir derinlik katmıştı benim için. Oyun doğası gereği politikti zira hayat politiktir zaten. Öğretmenin liberal görüşleri, muhafazakar bekçi, dindar ama yaşının gereklerini hisseden bir genç kadın, orta yaş krizinde sıkışmış bir aile, hayallerini ortaya koyması zor bir genç, zor şartlarda yetiştiği için herkese ve her şeye aykırı bir genç kadın, safsalak bir çocuk:) Fakat dediğim gibi oyunun politik yapısı oyunun doğal olmasından geliyordu. Bu sebeple LiS2'nin ilk bölümünü oynadım. Ve direkt kapattım. Çünkü bu oyun bir mesaj içeriyor ve bu mesaj ilk oyunun "Zor zamanlarda zor şartlarda hayal kurarak büyümek" mesajı değil. Bu mesaj politik ve seri artık doğal bir şekilde ilerlemiyor. Bu serinin de bu sebeple çoğu hayranını kaybettiğini düşünüyorum ve ne yazık ki 3. çıkmayacağına çok eminim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Life is Strange ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız