Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Liberated 2020 Yılında Yayınlanacak ve Bir Süreliğine Switch'e Özel Olacak

 
Yayıncılığını Walkabout Games ile L.INC'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Atomic Wolf'un yaptığı interaktif distopik grafik roman oyunu Liberated'ın 2020 yılında Switch için çıkış yapacağı açıklandı. Liberated, bir süreliğine Switch özel oyunu olacak.
 
Liberated, Switch çıkışından kısa bir süre sonra PC için yayınlanacak. Sonrasında ise PlayStation 4 ve Xbox One için de yayınlanacak. Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Liberated, çizgi roman sayfalarında anlatılan interaktif distopik grafik romanıdır. Oyun dört bölümden oluşmaktadır ve hikaye farklı karakterlerin perspektifinden gösterilir.

Oyun teknolojinin insanların aleyhine döndüğü yakın gelecekte karanlık bir dünyada geçmektedir. Güvenlik ve düzen sağlama bahanesiyle vatandaşların birçok medeni hakkı ihlal edilmekte ve modern teknoloji insanları manipüle etmek için yetkililerin bir aracı haline gelmiştir. İnsanlar mümkün olan her şekilde gözetlenmektedir. Sosyal medya, CCTV, çevrimiçi ödemeleri, cihaz takibi ve diğer birçok yol ile. Liberated aynı zamanda otoriter rejim hakkında da bir hikayedir: demokratik bir toplumda nasıl ortaya çıktığı, nasıl kademeli olarak geliştigi ve nihayetinde nasıl yıkıldığı.

Oynanış 2.5D platform aksiyon olarak ilerlemektedir ve hikaye unsurları yoğun stilize ve animasyonlu çizgi roman kareleri, Quick Time Event sekansları ve dallanan diyaloglar ile oyunculara sunulmaktadır. Hikaye toplumsal düzene karşı çıkmaya karar veren bir grup insanın kaderi üzerine odaklanır. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Liberated interaktif distopik grafik roman oyun Switch
6 Oyun Türünün Birleştiği "SuperMash" PC İçin Yayınlandı, 2020 Yılında Konsollara Geliyor Sports Story, Switch İçin Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Liberated ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız