Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends'ın 147. Şampiyonu Belli Oldu

 
Riot Games'in başarılı ve dünya çapında en popüler oyunlardan biri olan League of Legends'a bildiğiniz gibi sürekli yeni şampiyonlar ekleniyor. Oyunun 9. sezonu dün itibariyle sonlandı ancak güncellemeler devam ediyor. 
 
Bugün oyunun resmi sitesine eklenen yeni şampiyon ile oyunun 147. şampiyonu belli olmuş oldu. Yeni şampiyonun adı ise: İtikatın Silahı "Aphelios".  Oyunun resmi internet sitesinde yazan şampiyon ile ile ilgili kısımda ise şöyle yazıyor:
 
"Ellerinde silahlarıyla ay ışığının gölgelerinden beliren Aphelios, inancına düşman olanları kasvetli bir sessizlik içinde ortadan kaldırır. Kendisini sadece keskin nişancılığı ve silahlarının sesiyle ifade eder. Onu dilsiz kılan bir zehirden güç almasına rağmen, kız kardeşi Alune uzaklardaki bir tapınaktan ona yol gösterir ve ellerinde ay taşından yapılma pek çok silahın ortaya çıkmasını sağlar. Ay gökte olduğu sürece Aphelios yalnız kalmayacak."
 
Şampiyonun ne zaman yayınlanacağı belli değil ancak buradan oyunun resmi sayfasına ulaşıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers league of legends riot games pc rts mmo
Narcos: Rise of the Cartels Çıkış Fragmanı Söylenti: PlayStation 5'in Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Çıkış Oyunu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız