Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends Dünya Şampiyonası'nda Çeyrek Finalistler Belli Oldu

 
     Çin'de düzenlenen League of Legends Dünya Şampiyonası'nda grup aşamasının sonuçlanmasıyla çeyrek finalde mücadele edecek 8 takım belli oldu. 19-22 Ekim tarihleri arasında oynanacak maçlarda sırasıyla Longzhu Gaming ile Samsung Galaxy, SK telecom T1 ile Misfits Gaming, Royal Never Give Up ile Fnatic ve Team WE ile Cloud 9 karşı karşıya gelecek.

     Ç1907 Fenerbahçe Espor; geçtiğimiz yıl Dünya Şampiyonası'nda final oynayan Samsung Galaxy, Çin'in en iyi takımlarından Royal Never Give Up ve Avrupa şampiyonu G2 Esports ile karşı karşıya gelmişti. Sarı-lacivertli ekip rakipleri karşısında oynadığı maçlarda üstünlüğü defalarca ele geçirmeyi başarsa da grubundan çıkamayarak şampiyonaya veda etti.

     Dört gün boyunca 5 maçlık seriler halinde oynanacak çeyrek final karşılaşmaları, 19 Ekim'den itibaren her gün saat 11.00'da başlayacak. Maçlar Riot Games Türkiye Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve LoLespor YouTube (http://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından, Türkçe anlatımlar ve profesyonel yorumcular eşliğinde canlı olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Activision'ın, Multiplayer Oyunlarda Para Harcatmayı Hedefleyen Patenti Ortaya Çıktı Intel Extreme Masters Oakland 2017 Grupları Belirlendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız